Silkroad-R’dan herkese merhaba.
Daha güçlü silah, Dayanıklı Zırh, Kuvvetli kalkan ve daha fazla görkemli öğeler--
Tüm bunları 13D Eşyalarda bulabilirsiniz.
Edineceğiniz 13D öğenizi başarı ile güçlendirebilirseniz, fazladan ödüller sizleri bekliyor!
Etkinlik Detaylarını aşağıda bulabilirsiniz:
Etkinlik 1. 13D ‘ye Geçişte Büyük Alchemy Stone Provizyonu
• Detaylar
- Etkinlik süresince 14 parça D13 Simya Taşı (Her Türden 1 Simya Taşı) ,eşyalarını 12D den 13D ye geçiren her oyuncuya verilecektir.
• Etkinlik Periyodu
- 23 Ekim, 2012 ~ sunucu bakımı sonrası - 06 Kasım, 2012 sunucu bakımı öncesine kadar (2 Hafta)
• Not
- Ödüller , kendileri tarafından 12D eşyalarını 13D yapan oyuncu hesaplarına verilecektir. (Bu direkt olarak 13D eşya alan kullanıcıları kapsamaz)
- Ödüller 06 Kasım 2012 tarihindeki sunucu bakımı sırasında depolara konulacaktır
- Ödüller , dağıtım sürecinde bir kere dağıtılacaktır ve eğer deponuzda boşluk bulundurmuyorsanız birdaha dağıtım yapılmayacaktır...
Etkinlik 2. Fazladan Güçlendirme (Özel Görev +8)
• Detaylar
- 13D +8 ve üzeri eşyaları olan tüm oyuncular, 06 Kasım 2012 de sunucu bakımında +1 fazladan güçlendirme alacaklar ve +1 eşyaya uygulanacaktır.
(Örnek : 13D Draconic Soul +8 → 13D Draconic Soul +9)
- 13D + 12 eşyaları olan tüm oyuncular, kazananlar +1 güçlendirmenin nereye uygulanabileceğini seçebilecekler.
(Sadece Envanter yada Depo daki eşyalar seçilebilir)
• Etkinlik Periyodu
- 13D +8 ve üzeri eşya – Kontrolü, 06 Kasım 2012 tarihindeki sunucu bakımı sırasında yapılıp tamamlanacak
- 13D +12 ve üzeri eşya - Kontrolü, 06 Kasım 2012 tarihindeki sunucu bakımı sırasında yapılıp tamamlanacak
Güçlendirme ödülü 13 Kasım da 2012’ de uygulanacak
• Not
- Eşyanın güçlendirme derecesi/durumu 06 Kasım 2012 de yapılacak olan sunucu bakımı sırasında kayıt edilecek (Hak kazanan eşya ve kazananlar sunucu bakımı sırasında kontrol edilecek belirlenecek)
- 06 Kasım 2012 sunucu bakımı sonrası, GM’ler 13D +12 Eşya sahiplerine(kazananlar) oyun içi posta yoluyla iletişim kurarak hangi eşyanın güçlendirilmesini istediklerini soracaklardır. Kazananlar yine oyun içi posta yoluyla etkinlik süresi içerisinde yanıt vermelidir bu süreç: 06 – 12 Kasım 2012 24:00 Joymax Yerel Zamanı.
- 13D +12 Eşya sahipleri eğer yanıt vermez yada hangi eşyaya uygulanmasını istediklerine dair karmaşık/anlaşılmayan bir yanıt verirlerse, derecesi en yüksek olan eşyaya system otomatik olarak +1 uygulayıp güçlendirecektir..
- Lonca Deposunda saklanan 13D eşyalar, kontrol sürecinde ( 06 Kasım, 2012 haftalık sunucu bakımı) etkinlik kapsamında sayılmayacaktır.
Etkinlik 3. Bonus
• Detaylar
- 101 Seviye ve üzeri olan tüm oyuncular 23 Ekim 2012’ de bonus olarak 4 parça D13 Enhancer alacaklardır. (1 Silah, 1 Koruyucu, 1 Kalkan ve 1 Aksesuar).
• Etkinlik Periyodu
- 23 Ekim 2012 sunucu bakımı sırasında
• Note
- 23 Ekim 2012’ de sunucu bakımından once ,oyuncular depolarında en az 4 slot boşluk bulundurmalıdır. Ödüller , dağıtım sürecinde bir kere dağıtılacaktır ve eğer deponuzda boşluk bulundurmuyorsanız birdaha dağıtım yapılmayacaktır..
Silkroad-R’ da bu rakipsiz eşya edinme şansını kaçırmayın !
Teşekkürler.
Son düzenleme: