JokerKingSize
Daimi Üye
Arkadaşlar 2 sene öncesine kadar isro oynuyordum fakat iyice soğuduğum için bırakmıştım isroyu.Bu silkroad-r ilk çıktığı zaman başlamıştım güzeldi fakat bazı sorunlardan dolayı bırakmıştım.Sonra birkaç tane private server'da oynadım ve şuanda güzel bir server'da oynuyorum.Fakat herkesin elinde +24-+25 dolu.Setler desen +18+19 vs. yani kısacası private server güzel fakat setler vs.çok abartılı oluyor.Demin biraz araştırdım fakat pek bilgi sahibi olamadım.Size sorum şu:
Silkroad-r'ye başlamayı düşünüyorum.Sizce nasıl,oynayan arkadaşlar var mı?Serverda yardımlaşma var mı,çekişme var mı,yeni başlayanlar(yani ezik olanlar var mı ) setler nasıl?Sorunlarım bunlar.Başlamayı düşünüyorum.Lütfen yardımcı olun,fikir verin bana bu konuda.Acil yardımlarınızı bekliyorum.:jil:
Silkroad-r'ye başlamayı düşünüyorum.Sizce nasıl,oynayan arkadaşlar var mı?Serverda yardımlaşma var mı,çekişme var mı,yeni başlayanlar(yani ezik olanlar var mı ) setler nasıl?Sorunlarım bunlar.Başlamayı düşünüyorum.Lütfen yardımcı olun,fikir verin bana bu konuda.Acil yardımlarınızı bekliyorum.:jil: