Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O nasıl bir şey sivilceyi bırak kadının ten rengi değişmiş.
doktor kontrolu olmadan alma hiç bişey en yakın yerdeki Tam Teşekküllü Bir Özel Hastaneye Git Dermantoloji Doktoruna Gözük Bİr Raporlu Krem var o cok iyi onu kullan derim
2 farklı cilt doktoruna gittim , 2 side farklı ilaçlar verdi düzenli kullanmama rağmen hiçbir sonuç alamadım .
şöyle yap ozaman sen bana sana yazılan recetedeki ilaçları yaz ver ben pazartesi bizim hastanedeki doktara gösterim o na göre daha yüksek dozlu ilaç yazdırım sana gönderim sende hastaneden yazıdırıp alırsın ama bu ilaç almadan önce KAN TESLERİ YAPILIYOR ONDAN SONRA Veriyorlar
Bunlar zaten bilinen ve çok güzel kremler. Kullanmanı tavsiye ederim. Kuzenimin bu ergenlik sivilceleri çok fazlaydı Orjin aldık ve kullandık 2-3 hafta içinde normale döndü cildi
photoshop nelere kadir.O nasıl bir şey sivilceyi bırak kadının ten rengi değişmiş.
Bunlar zaten bilinen ve çok güzel kremler. Kullanmanı tavsiye ederim. Kuzenimin bu ergenlik sivilceleri çok fazlaydı Orjin aldık ve kullandık 2-3 hafta içinde normale döndü cildi
Sana tavsiyem yakındaki bir dermatologa git senin sivilce seviyene göre ilaç verecektir. Mesela ben roaccutane kullanıyorum son 2 aya girdim gayet memnunum sivilcelerim kalmadı yüzümde ki bende çıban şeklinde sivilce çıkardı ve 1 ay geçmezdi şuan Allah'a şükür bir şey kalmadı fakat aynı şeyi duduklar için söyleyemeceğim.Nerden bu kaanata vardın.
Deneyler sonucu böyle birşeyin etkisi olmadıgını buldum ve bu tezi çürüttüm.fanfinfonu bırakırsan geçer zafer anladın sen onu ciddiyim
şaka yaptıgımı oda biliyor
Deneyler sonucu böyle birşeyin etkisi olmadıgını buldum ve bu tezi çürüttüm.