Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birkaç yıl önce gitmiştim doktora.Sabun yada şampuanı suratına sür, 5 ila 10dakika arasında kalsın, yıkama yüzünü.Bu süre sonunda yıkayabilirsin.Bunları hergün yapabilirsin, hatta yüzünü hergün bol bol yıkarsanda sana yardımcı olacaktır.
O konuda haklısın, dayanamayıp bazen çekirdek yiyorum 2 saat sonra çıkıyor yine.Yağlı yiyecek yemiceksin okadar yağlı yersen dahada artar ve onun yanında ıslak mendille sil hep ve kesinlikle elinle değme
Her sabunuda sürmeyin sivilce olanı için sürün diğerleri sivilceleri dağıtabilir2 kez doktoro gittim farklı ilaçlar verdiler fakat sivilcelerim geçmesi için bu ilaçları düzenli 12 ay kullanmam gerekiyor eğer 1 gün kullanma yine çıkıyor bende bıraktım o yüzden .Yağlı yiyeceklerin alakası varmı bilmiyorum yemiyorum çıkıyorum , yiyorum yine çıkıyor Fakat sana %100 çözüm için has haci şakir sabunuyla günde en az 2 kere yıka fakat sabunu sürdükten sonra Barışın dediği gibi 5 10 dakka yüzünle beklesin yüzünü kurutuyor.Onlarca yol denedim onları anlatmıyacam hiçbir faydası yok çünkü .
2 kez doktoro gittim farklı ilaçlar verdiler fakat sivilcelerim geçmesi için bu ilaçları düzenli 12 ay kullanmam gerekiyor eğer 1 gün kullanma yine çıkıyor bende bıraktım o yüzden .Yağlı yiyeceklerin alakası varmı bilmiyorum yemiyorum çıkıyorum , yiyorum yine çıkıyor Fakat sana %100 çözüm için has haci şakir sabunuyla günde en az 2 kere yıka fakat sabunu sürdükten sonra Barışın dediği gibi 5 10 dakka yüzünle beklesin yüzünü kurutuyor.Onlarca yol denedim onları anlatmıyacam hiçbir faydası yok çünkü .
El sabunu var haci şakir, 5 tanesi 1.5 Tl o olmaz mı
Her sabunuda sürmeyin sivilce olanı için sürün diğerleri sivilceleri dağıtabilir
Bendekide beyaz, ama has mı değil mi bilemiycem.Yok hacı şakir olucak o kokulu, renki olanlardan değil beyaz has hacı şakir
Tamamdır eyvallah.Katkı maddesi var bunda çarşıya cıkınca hasından al
Tamamdır eyvallah.