Yeni bir blog kurdum. Her konudan ingilizce makaleler, oyun, anime, teknoloji tanıtımları yapıyorum ve hepsi kendi çevirim. Hiçbir yerden kopyalamıyorum. Sizce tutar mı ? Tutmaz derseniz başka önerileriniz var mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen yaptıysan tutmaz emreYeni bir blog kurdum. Her konudan ingilizce makaleler, oyun, anime, teknoloji tanıtımları yapıyorum ve hepsi kendi çevirim. Hiçbir yerden kopyalamıyorum. Sizce tutar mı ? Tutmaz derseniz başka önerileriniz var mı ?
Bakalım, tutturmaya çalışacağımTutar gibime geliyor. Tabi ne kadar çok içerik ve reklam o kadar ziyaretci
Biraz kişisel bir blog olsun istiyorum bu yüzden her konuda yazılar yazmayı tercih ettim. Görünüm ve düzen konusunda dediğin gibi fazlasıyla amatörüm bu işlerde oldukça yeniyim biraz daha uzmanlaştıkça tema ve şablonlar da oturacaktır diye düşünüyorum. Bir de bir değişiklik yaptım son haline bir bakarsan sevinirim.Tek bir konu üzerine daha detaylı ve derinlemesine olsa bir ihtimal tutabilir, ama böyle türlü gibi biraz patlıcan biraz domates biraz biber karmakarışık sitelerin (blogların) tutması pek mümkün değildir.
Blogun anafikri dışında görünüm ve düzen olarakta bek göze hitab etmiyor. Şöyle olsa böyle olsa daha güzel olur diyemem ama konuların hazırlanış biçimi insanlarda okuma isteği uyandırmıyor bilmiyorum kişisel de olabilir ama bana çok itici ve amatörce geldi.