Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ee boşa demiyorum işin ucunda sen varsan konunun nereye gideceği belli olmuyo diye
Konu ordan oraya nası geldi yav bende anlamadım valla
CaptainCoCo abi imzani cidden yasiyorsun Seni bu ustun basarindan dolayi canı gonulden tebrik ediyorum
Bende sana teşekkür ediyorum E yapıyoruz kendi çapımızda birşeyler
İşsizliği iş edinmiş, kimsenin uğraşmadığı ve uğraşmayacağı kadar bu konuda uğraşmış, çalışmış ve diğer işsizlere parmak isirtacak noktalara gelmiş, adeta bu konuda master yapmis, bir üstad olmuşsun
Eyvallah Bütün gün bomboş oturunca mecbur birine sarıp uğraşmam lazım umut veya kaya oluyor genelde çok nadirde ümit abi tabi bunun birde forum dışı var mesela arkadaşlar ile bodrumda otururken beyler geç oldu lafı geçtikten sonra benim ayağa kalkıp saati 1 saat geri alıp tekrar duvara asmam ve beyler sıkıntı yok.Gibi haraketler yapıyorum
Çevremdekilerin verdiği tepki.
Ağır ruh hastasısın sen.
Ne manyak heriflersiniz la siz. Her gün böyle mi konuşuyorsunuz.
konuyu değiştirdim arkadaşlar bundan sonra aramızda geçen anlık saçmaladığımız konuşmaları koyup konuyu güncel tutacağım konuya sadece ben ve edo dahil olmayacak aranızdan herhangi biri bu tür konuşmaların resmini attığında konuya ekleyeceğim.
koymadan önce izin almıyoruz sanki :spn:Beyler kaya konuşmaları direk foruma yetiştiriyor demedi demeyin dikkatli olun:rbk:
koymadan önce izin almıyoruz sanki :spn:
senden izin almama gerek varda haberimmi yok ?
Evet baya izin alıyor.