Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2. resim görünmüyor şu an
ekran kartın nasıl düşük ayarlarda oynuorsn sanırım.Yeni resim ekledim yardımlara ihtiyacım var
ekran kartın nasıl düşük ayarlarda oynuorsn sanırım.
araştırmasaydn daha iyiydi benim dikkatimi arkadaşın görüntü kalitesi çekti benm oynadığıma göre çok bulanıktı F ile değişiyor kamera ama dış görünümü tercih ediyordm ben.Senin için araştırdım "F" ye basman gerekiyormuş görüş açısını değiştirmek için
araştırmasaydn daha iyiydi benim dikkatimi arkadaşın görüntü kalitesi çekti benm oynadığıma göre çok bulanıktı F ile değişiyor kamera ama dış görünümü tercih ediyordm ben.
Tamam da senin sorun neydi şimdi
Sağol yok ya benim ekran değil o bide bu alvorla konustum oyunun basındayım sonra ne yapcam ?
oyunu bitirmiş biri olarak sorununu söylersen yardımcı olabilirim.
idam edilirken ejdarha saldırdımı oraları geçtin sanırım seni bir adam kurtarıyordu adını hatırlamıyorm onunla şehire gittiğinde biri ile görüşüyordnsana görev veriyorlardı hartiadan bakınca o görevin olduğu yeri görebilrsn.Benim sorunum şimdi bi şehre geldim ilk adamla sonra lavorla konustum simdi saldırlar beni ne yapıcam bunu soruyorum
idam edilirken ejdarha saldırdımı oraları geçtin sanırım seni bir adam kurtarıyordu adını hatırlamıyorm onunla şehire gittiğinde biri ile görüşüyordnsana görev veriyorlardı hartiadan bakınca o görevin olduğu yeri görebilrsn.