Maaşlarını alamamaları nedeniyle Soma Cengiz Topel Meydanı'nda buluşan yaklaşık 200 Eynez Maden Ocağı işçisi, Ankara'ya gitmek üzere yürüyüşe geçti.TBMM'ne kadar giderek haklarını arayacaklarını belirten işçiler, Soma Belediye Mezarlığı önünde 13 Mayıs'ta meydana gelen faciada yaşamını yitiren 301 madenci anısına dua ederek yollarına devam etti.İşçiler, Soma ilçe sınırlarından yürüyerek çıktı.
Not: Benim insanım bu kadar acımasızlığı hak edecek hiç birşey yapmadı, adamlar 800 lira para için girdikler yer altından en az 500'e yakın şehit vererek çıktılar.
Her ne kadar siyasi anlamda dışarıdan gören insanlar somayı kötülesede, ben bu ilçenin insanıyım ve somalı olmaktan her zaman gurur duyacağım.
Kaynak: Cumhuriyet Gazetesi - (Fotoğraf) Somalı madenciler Ankara'ya yürüyor
Not: Benim insanım bu kadar acımasızlığı hak edecek hiç birşey yapmadı, adamlar 800 lira para için girdikler yer altından en az 500'e yakın şehit vererek çıktılar.
Her ne kadar siyasi anlamda dışarıdan gören insanlar somayı kötülesede, ben bu ilçenin insanıyım ve somalı olmaktan her zaman gurur duyacağım.
Kaynak: Cumhuriyet Gazetesi - (Fotoğraf) Somalı madenciler Ankara'ya yürüyor