Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Koordinatör öğretmenine veya koordinatör müdür yardımcısına danışmayı dene. Staj dosyasına yazacağın şeyler(ben bilişimciyim);
-Bugün RAM takıp çıkarmayı öğrendim.
-Hard Disk'i servis ekibi ile inceledik.
-Kasa temizlemeyi öğrendim.
.
.
.
.
Bu şekilde yaz. Fakat biraz daha samimi olsun Sevgili staj dosyam gibi. Daha çok not veriyorlar. Günlük tutar gibi tut. Hadi öpüldünüz. İyi akşamlar.
Bizim ki odun gibi yazmayın puan vermem dedi.Bizim Hocada Diyor Günlük Gibi Olmasın Yoksa Bende Öyle Yazıcaktım Ama Günlük Gibi Olmasın Deyince Kaldım Öyle
Bizim ki odun gibi yazmayın puan vermem dedi.
Ben sadece şekil çizmiştim işletme direk 100 girdi.Hocayla alakalı birşey yok işletmen verir notu hocan onaylar.
not onaylatıcan+kaşe bastırıcan hocaya götürücen hocanın gelmesine gerek yok.
lojistik okuyorum sgk da staj görüyorum
bende doldurmadım defteri hiç
kardeşim bende meslek lisesi menzunuyum staj dosyamı okulun bitimine son 1 hafta kala doldurdum verdim bak resimleri büyük büyük yap yazmaya az yer kalsın misal ram felanmı değiştirdin git ramin resmini koy büyük bi tane altınada kısa ve öz ne yaptığını yaz bütün sayfaları böyle doldur ben böyle yaptım verdim geçtim
Senin geçen seneki staj dosyanı bana postalasan süper olurdu ne dersin ?
kardeşim olsaydı yollardım tabi kargo ücretini sana kitlerdim fakat yok dosya olsaydı cidden yollardım arardım kargocu gelir kapımdan alırdı