-FastLane
Black Pearl
Beyler TTNet 8mbit kullanıyordum fakat gelen hız en fazla 4mbitti 16mbit geçtim bu sefer de 6-7mbit gelmeye başladı geçen aylarda akk sıfırlandığı 2 hafta boyunca 3-4mbit düşmüştü her gün ttneti arayıp yarım saat sorunu çözmelerini istediğim halde modemi kapatıp açından başka birşey yapmadılar hatta daha da batırdılar.Birde telefondan her ay 20-25tl geçiriyorlar
Şuan ki hızım;
Geçen ay ödediğim ücret (evet kazıklandığımın farkındayım,daha taahhüt yaptırmadım)
tabi bunun telefonu içinde değil
Superonline email atmış sizce geçsem mi ? internetlerinde sorun oluyor mu ? teknik destek yardımcı olur mu ? gönderdikleri hız 16mbit'e yakın mı yoksa yine mi aynıdır
birde gece akk olayı olmuyormuş doğru mu ?
gerçi desteklese 20 veya 50mbit geçmek isterdim,bana 2-3mbit upload hızı lazım
Edit: Numaramı verdim bugün saat 16:00'da aradılar anlaşma formunu kargo ile yollucaklar
Şuan ki hızım;
Geçen ay ödediğim ücret (evet kazıklandığımın farkındayım,daha taahhüt yaptırmadım)
Superonline email atmış sizce geçsem mi ? internetlerinde sorun oluyor mu ? teknik destek yardımcı olur mu ? gönderdikleri hız 16mbit'e yakın mı yoksa yine mi aynıdır
birde gece akk olayı olmuyormuş doğru mu ?
gerçi desteklese 20 veya 50mbit geçmek isterdim,bana 2-3mbit upload hızı lazım
Edit: Numaramı verdim bugün saat 16:00'da aradılar anlaşma formunu kargo ile yollucaklar
Son düzenleme: