nolimit65
Banlanmış Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 5 Eyl 2009
- Puanı
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizce de içler acısı bir durum değil mi ?
Aynen öyleNedir rezalet ve içler acısı olan? Son konulardaki private serverlar mı ?
Aynen öyle
Bu konu hakkında yorumunuz nedir ?Konu başlığın ve konu içeriğinde rahatsızlık duyduğun durumu anlatış tarzın üslubun hiç hoş değil. Keşke bunu daha düzgün bir şekilde ifade etseydin.
Neyse o sorun çözüldü.
Rica ediyorum bir sorununuz veya sıkıntınız olunca daha düzgün ve insancıl bir üslupla anlatın.
Bu konu hakkında yorumunuz nedir ?
Türkler gerçekten bir sektöre girince o sektör bitene kadar cıvkını çıkarmıyorlarmı,buna katılıyormusunuz ?
Bir tek ben mi hiçbir şey anlamadım Birisi özetlese cidden merak ettim. Olay çok fazla private server açılması mı? Öyleyse 4.sıradaki atlanmış.
Çöplük mantığı doğru değil aslında tam olarak zaten bu işe emek gösterip maddi manevi destek veren kişiler kendini belli ediyor.
Yurt dışındaki oyunlara bakıldığında server sayısı çok keza fazla.
Ama orda kitle birbirine çamur atmıyor oynayacaksa oynuyor oynamayacaksa oynamıyor. Oynayanlarda iyi günde kötü günde destek oluyorlar oynadığı oyuna
Türkiyede ki oyuncu kitlesinin çoğunda koyun mantığı var birisi oyun bırakıyorsa kesin bir bok var diyip oda pılını pırtını toplayıp başka oyuna göç ediyor.
Sizce de içler acısı bir durum değil mi ?