|ChivasRegaL|
Daimi Üye
bir program daha yok herhalde ev arkadaşım izliyor şimdi gözüme çarptı ödül 1 tepsi börek ve adamlar tepsiyi yaladı resmen bu kadar da olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni o kadar aç bıraksalar tepsiyi yerdim heralde
Şuan yaptıgı hareketi gördün mü hahahaha krizlerdeyim
Yarışma ödülü popeyesden tavuktu kazaandılar diye adam gıdakladı yok böle bişi ya 70 milyonun önünde adam tavuk gibi gıdakladı
yok zaten izlemem öyle denk geldi sinir oldum
Yarışma ödülü popeyesden tavuktu kazaandılar diye adam gıdakladı yok böle bişi ya 70 milyonun önünde adam tavuk gibi gıdakladı
Ben severek izliyorum. En azından saçma diziler ve saçma sapan kadın programlarından kat ve kat güzel. İnsanın kazanma hırsı için neler yaptıklarını gösteriyor. Ben inanılmaz keyif alıyorum.
Sen galiba hiç aç kalmadın? Yokluk görmedin herhalde? Ben şahsen gördüm. Yokluğun ve açlığın ne olduğunu anlayabiliyorum. O yüzden hani reklamda olur ya açken sen, sen değilsin. Aynen o şekilde.
Evet kazanma hırsı için tepsi yalamak, tavuk taklidi yapmak vs
Sen galiba hiç aç kalmadın? Yokluk görmedin herhalde? Ben şahsen gördüm. Yokluğun ve açlığın ne olduğunu anlayabiliyorum. O yüzden hani reklamda olur ya açken sen, sen değilsin. Aynen o şekilde.
Benim arkadaşların tek dediği; "Survivor'ı karı-kız için izliyorum qnq."
Herneyse bu konuda yerim yok sanırım. Ömürümde hiç izlemedim.
sahramıdır nedir siz ona karı kız mı diyonuz ? :s
Hey allahım sanki tüm karıları piyasadan topladılar hepsini survivora koydular
sahramıdır nedir siz ona karı kız mı diyonuz ? :s