Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.
Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben oynuyorum şahsen gayet güzel bir apc AoE stunu var ve en sevdiğim özelliği late gamede adcye ultisiyle tek atması feedli olması gerekmiyo ultisinin minimum damage denen bi şeysi var o sebepten Combosuda çok iyi auto attack efektide çok güzel gayet sağlam minion kesebiliyor midi rahat domine ediyo yalnız skillerinin hepsi misslenebilir oynak bi champ. karşısında oynaması zor olabiliyor OP
Ben oynuyorum şahsen gayet güzel bir apc AoE stunu var ve en sevdiğim özelliği late gamede adcye ultisiyle tek atması feedli olması gerekmiyo ultisinin minimum damage denen bi şeysi var o sebepten Combosuda çok iyi auto attack efektide çok güzel gayet sağlam minion kesebiliyor midi rahat domine ediyo yalnız skillerinin hepsi misslenebilir oynak bi champ. karşısında oynaması zor olabiliyor OP
ben oynuyorum pasifi lateye oldukça uygun w skili ile oyundaki çoğu crepi çekip fırlata bilirsin zyranın çiçeklerini bile stun tutturması biras zor iş phantomlord çok oynar (streamer), bir kaç ölümcül combosu var. rankdada oynarım kassadin ve talonla counterlayamadılar.