PageMaster
Aileden
Şu fotoyu t-shirt'e bastırmak istiyorum fakat kare şeklinde olması ve yanlarının beyaz olması t-shirtte çok kötü duruyor.Bunun şeklini nasıl düzeltebiliriz fazlalıkları almak için?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanırım sadece adamı istiyorsun ? Yaptıracağın yere sor eğer yok biz yapmıyoruz derlerse ( ben anlamam ama ) bir arkadaşım ps cs3 te alabiliyordu o dediğin fazlalıkları ( dediğim gibi ben anlamam ) ro
Ersan, t-shirt'i bastıracağın yere sor, orasının yapması gerekiyor eğer yapamıyoruz diyorlar ise onların beceriksizliği.. Ben yaptırmıştım senin gibi, adamlar tamam 15 dakika bekleyin dediler, bi baktım sadece bastıracağım şeyin resmi kalmış ortada.
Eğer yapamıyoruz dediklerinde, o fazlalıkları aldırmak pek zor sayılmaz, Hamburger'in dediği gibi photoshop bilgisine gerek yok. Biraz araştır yeterli..
Çevrende yok mu basan bi yer? İnternetten bastıracaksan sanmam yapıcaklarını, resmi birine düzenlettir öyle yap bence.
Evet sadece adamı.Tish-o'dan yaptırıcam sorma şansım pek yok gibi ama işte programı arıyorum bende yada hayırsever bir arkadaş
İnternetten bastırıcam ayarlarlarmı ki?
Çevrende yok mu basan bi yer? İnternetten bastıracaksan sanmam yapıcaklarını, resmi birine düzenlettir öyle yap bence.
Çevrende bi araştır, baktın bulamadın resmi birine düzenlettir ver internete.
Bilmiyorum neresi basar hiç bir fikrim yok
al bakalım. ama bak geçen de yaptırdın buna benzer. yaptırıp yaptırıp bastırmıyorsan bozuşuruz ha. fotoğrafını at öteki t-shirt'ün.
Onu yaptıramamıştım uymamıştı t-shirte birde kredi kartı parayı borca yutmuştu felan öyle böyle kalmıştıda bunu yaptırıp fotosunuda atıcam foruma Birde bunu siyah kapşonlu sweat'e bastırıcam siyah olması sorun çıkarmaz demi
çıkarabilir. siyah zemin üstünde aşağı yukarı şöyle durur.
tabi beyaza boyayabiliyorlarsa t-shirtleri. sonuçta siyah boya değil beyaz boya kullanılması gerekecek.
edit: ben olsam beyaza yaptırırdım.