OooLonelyOoO
Banlanmış Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 11 Haz 2012
- Puanı
- 5
Selam millet tablet alacağım alma amacım oyun,internette takılmak,olursada şarkı dinlemek,kamerasının pek iyi olmasına gerek yok çünkü kameraya o kadar gerek yok ve marka olarak pek farketmez gibi ama özellikleri istediğim gibi olması gerekli şöyle özelliklerin olması kesindir android,3d,1gb ram,hafıza 16gb,şarjının 5-6saat falan gitmesi mağlum oyun için alacağımdan en önemli etkenlerden biride şarj meselesi ve 3g desteği olmasını istiyorum birde sim kartı yuvası olması şart çünkü benim internet kablosuz falan değil o yüzden wifi,kablosuz internet heryerde bulamayacağım için sim kartı şart ekran boyutunuda 8-10 olursa iyi olur kamera o kadar önemli değilde internette veya tablete film yükleyip izlemeninde iyi olmasını istiyorum bütçem 500 TL Civarıdır önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum
Dipnot:Tablette online oyun açılıyor mu bilen varsa bilgilendirirse iyi olur araştırdım açılabiliyor falan diyenler olduda sizde bi yorum atında iyi bilen vardır elbet şimdiden teşekkürler beyler...
Dipnot:Tablette online oyun açılıyor mu bilen varsa bilgilendirirse iyi olur araştırdım açılabiliyor falan diyenler olduda sizde bi yorum atında iyi bilen vardır elbet şimdiden teşekkürler beyler...