Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3vs1 girdim de tanklamaya vakit kalmadı 5vs1 içinAp tank kassan daha çok usefull olurdun ,5 vs 1 bile yapardın
Kimden görüyon böyle buildleri
Draven-ziggs-teemo-nami cazur cuzur eridilerstatikkk taric merakımdandır nasıl vuruyordu
ap tank çıkıcakdın ap ap ap .
Ekle tabi ne demekOyundan eklesem olur mu? Prof değilim ama ayak uydururum sana
Nasıl oynayalım sistemi ? Sistem 2-3 3-4 4-5 ?aga biraz sistemi oynayın ya sonra geliyorsunuz mahvediyorsunuz elolarda
Ekle tabi ne demek
Nasıl oynayalım sistemi ? Sistem 2-3 3-4 4-5 ?
İşim gücüm var benim senin gibi saat başı maça mı giriyorum bestahrinthehouse ?27 level olunca insan sistemde bilmezki
İşim gücüm var benim senin gibi saat başı maça mı giriyorum bestahrinthehouse ?
Evet sabah mesaj attıysam şu an da oyundaysam sabahtan beri oyundayım demektir, genius.Sabah mesaj attın hala oyundasın ?
Liselinin tatili bu üniversiteli değiliz gibi napalıbiliriz abi
Ekle tabi ne demek
Nasıl oynayalım sistemi ? Sistem 2-3 3-4 4-5 ?
Vuuhuuv tahmin edemezsin4-4-2 oyna sen.
oyun nerelere gidiyor ya dereceliyede türediniz hayırlı olsun oyunu bu şekilde oynayarak çokmu zevk aldın
4-4-2 oyna sen.
oyun nerelere gidiyor ya dereceliyede türediniz hayırlı olsun oyunu bu şekilde oynayarak çokmu zevk aldın
Vuuhuuv tahmin edemezsin
Adam takımda afk varmış ondan böyle yaptım diyor sen resmen adamı görsen dövüceksin azcık sakin ol
Doğru söylüyor sun tahmin edemem biz boyle trollemiyoruz supsan suplunu bilicen oyunu bi kuralı var hicbir ulkede boyle birşey hakikaten yok senin amacın adcni kastırmak ama sup kalınca boşta hani mahalle maçlarında kaleye en salağı gecirirler ya o şekil hissediyorsunuz heralde kendinizi ama sup takım ın demir başlarındandır.kusura bakmasın kimse çok taktım bu konuya ama bu adamlar yüzünden turklere server açtılar bir oyunda kazanırsın kaybedersin sorun olmaz ama harbiden gold da bile rastlıyoruz ve oyun oynama istegi kalmıyor mesela adam son pick ostedigini alamiyor hemen trolluyor artik vazgeçin şundan sadece sana soylemiyorum bu büyük bir sorun 5 gündür oyun oynamiyorum 15 tatil gecsinde kurtulalim bebelerden oyun icinden cikilmaz hale geldi ve oynayasi kalmiyor insanin
----------
Adam afk demiyor mal cikti afk kaldi diyor bir takimda adc nin ölmesinin yarı sebebi supa baglidir
Doğru söylüyor sun tahmin edemem biz boyle trollemiyoruz supsan suplunu bilicen oyunu bi kuralı var hicbir ulkede boyle birşey hakikaten yok senin amacın adcni kastırmak ama sup kalınca boşta hani mahalle maçlarında kaleye en salağı gecirirler ya o şekil hissediyorsunuz heralde kendinizi ama sup takım ın demir başlarındandır.kusura bakmasın kimse çok taktım bu konuya ama bu adamlar yüzünden turklere server açtılar bir oyunda kazanırsın kaybedersin sorun olmaz ama harbiden gold da bile rastlıyoruz ve oyun oynama istegi kalmıyor mesela adam son pick ostedigini alamiyor hemen trolluyor artik vazgeçin şundan sadece sana soylemiyorum bu büyük bir sorun 5 gündür oyun oynamiyorum 15 tatil gecsinde kurtulalim bebelerden oyun icinden cikilmaz hale geldi ve oynayasi kalmiyor insanin
----------
Adam afk demiyor mal cikti afk kaldi diyor bir takimda adc nin ölmesinin yarı sebebi supa baglidir
----------
Birde belki haksız lik ediyorumdur olabilir ama cidden bu durum cok canimi sıktı artık lol tek basina oynanmaz hale geldi takimca oynican baska turlu olmuyor
Herşeyi supp'a bağlamak bi silver eloda bide gold eloda
Siz oyunu sadece oynuyorsunuz bilgi edinmiyorsunuz stream izlemiyorsunuz gidip sitesine bişey okumuyorsunuz.
Bidaha oku o üstteki yazıyı bi.