AMoNYaK54
Aileden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saddam hüseyinli olanlardan bi tane gönderirsin artık
hemşerim gömü falanmı buldunuz bu memlekette o kampüs tarafı tepeler hazine dolu varya bir ara bir çılgınlık yapmalıyım
kaç adet var sende bunlardan bana özelden yaz bir fiyatta anlaşak gönder bana
Fiyat diyorsunda hiç bir bilgim yok bu paralar ne kadar ediyor ne yapıyor hani baya buyuk arap paraları frenk mrenk vs bişeler var
koleksiyoncular alabilir denk getirirsen
ben onları süs diye kullanacam zaten
büyük demir paralardan var mı yoksa hepsi kağıt mı ?
atayım falan deme yıllar sonra değerlenir bişey olur kafanı daşlara vurursunDemir yok bunlar buldum hepsi kağıt artk miras kaldı oda ne işime yarar bilmiyorum Aperatif yerim olsa koyarım gösteriş için
atayım falan deme yıllar sonra değerlenir bişey olur kafanı daşlara vurursun
burda olay o paraların emisyon derecesi genelde koleksiyoncular alıyor yani değerlendir ucuza bırakma hemen bakarsın 5-6 bişe çıkar üstüne ekler arabanı alırsınMesela Bakıyorum elimdekilere Türkmenistan parası var büyük ihtimal 1970 ten kalma baskı türk parasına dönüştürünce milyarlar ediyor onların sıfırlar silinmediyse çok iyi bir para
burda olay o paraların emisyon derecesi genelde koleksiyoncular alıyor yani değerlendir ucuza bırakma hemen bakarsın 5-6 bişe çıkar üstüne ekler arabanı alırsın