IMLEGEND
Aileden
Merhaba arkadaşlar.
Bugün ki konumda TF2Outpost da trade nasıl açılır, item araması nasıl yapılır vs. gibi şeyler öğreticeğim sizlere.
İlk olarak üye girişinden başlıyalım.
Giriş yaptıkdan sonra kendi profil yerinizi acabilirsiniz.
Tıklatıkdan sonra karşınıza böyle bir yer gelicek.Göstermiş olduğum resimde ne kadar Trade konusu açmışsınız ve başkaların konusuna ne kadar mesaj yazdığını görünmüş oluyor.
Trade nasıl açılır şimdi onu gösterelim.Yukarda görmüş olduğunuz + simgesi var ona tıklıyarak trade açabilirsiniz.Resimde göstermiş olduğum Team Fortress 2 , Dota2 , Steam İnventory var.Steam İnventory de istediğiniz oyunu satabilirsiniz.
Örnek olarak ben bi trade konusu açim.Resimde örnek olarak itemlerimi yerleştirdim.Sağ tarafdaki kutucuklar boş, onlar istediğiniz itemleri koyabilirsiniz.
Ben 1 scrap koydum.
Koydukdan sonra aşağıya doğru inerek boş bi kutucuk var.O kutucuğa istediğiniz itemleri yazabilirsiniz.
Örnek:
Sonra biraz daha aşağıya inerek ADD TRADE var ona tıklayınız.
Evet tıklatıkdan sonra tradeniz açılmışdır diye bir yazı çıkar karşınıza.
Açtıkdan sonra yukarda My Trades var ona tıklayınız.
Tıkladıkdan sonra karşınıza böyle bir görüntü çıkıcak.
Açmış olduğunuz tradeyi isminiz yazdığı yere tıklayın.Tradeniz açılmışdır.
Peki konuyu açtınız nasıl güncelliyceksiniz konunusu.Konuyu örnek olarak açtığım için güncelliyemiyorum o yüzden başka bi trademde gösteriyim.Bump Trade yazar ona tıklayınca konunuz güncellenmiş olucakdır.Her 30 dakika da bir güncellenebilir.
Şimdi item arama bölümüne geçelim.Search'a tıklıyalım.
İstediğiniz itemi arıyabilirsiniz.Örnek olarak ben Bill's Hat diyorum.
İtemin üstüne tıklıyarak SEARCH diyiniz.
Karşınıza satan kişiler hemen çıkar.Ne istedikleri çıkar.
Eğer aradığınız item bu ise kişinin ismine 1 kere tıklayın.
Kişinin trade konusundayız şuan isterseniz teklif verebilirsiniz.Yok ben teklif vermeyip direk almak istiyorsanız, resimde gösterdiğim şekilde ekliyebilirsiniz kişiyi.İlk olarak...
Tıkladıkdan sonra kişinin profilinde olucaksınız.
Şimdi göstermiş olucağım resimdeki gibi ekliyebilirsiniz.
Tıkladıkdan sonra karşınıza böyle bir pençere gelicekdir. Uygulamayı başlat diyerek, kişiyi arkadaş listenize eklemiş bulunmakdasınız.
Teklif nasıl verilir şimdi onu öğreticeğim.Teklif vermek için yine item arayınız.Ben aradıkdan sonra başka kişinin trade konusuna girmişdim o yüzden sadece teklif yazıyorum şuan.
Post message diyerek kişiye teklif vermiş bulunmakdasınız.
Diyelim ki önceden teklifi vermişdiniz ve vermiş olduğunuz teklifi kaybettiniz, yukarda My Offer vardır ona tıklayınız.
Evet tıkladıkdan sonra vermiş olduğunuz teklif yerinde duruyor.
Alıntıdır.