• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Telefon alacağım fakat...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Khaba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Khaba

Üye
Aktiflik
K.Tarihi
19 Ağu 2013
Puanı
0
başlıkta belirttiğim gibi telefon alacağım fakat kredi kartım yok polonyada yaşadığım için türkiyeye pek sık gelmiyorum kart ihtiyacıda duymadım benim s4 model telefonum var 1 saat önce 2. kattan düştü ve paramparça şu anda :) türkiyede olduğum için buradan telefon almam gerekiyor kredi kartına taksit yapmıyorlarmış telefonda benimde direk ödeyecek durumum yok şu anda araştırdım vatan computer bir kart veriyormuş vatancard diye onunla taksit olabiliyormuş araştırdım fakat net bir bilgiye ulaşamadım şöyle yapacaksınız böyle yapacaksınız bir sürü şey söylediler sorum şu arkadaşlar bir arkadaşımdan kredi kartı bulabilirim taksit olayını nasıl yapacağım daha önceden telefon almış arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa sevinirim teşekkürler :)

vatancard olayını yanlış anlamışsın :) taksit istiyorsan ya senet yada kredi kartı başka türlü olmaz :)

Polonya yazısını görünce içim bir hoş oldu, yazın yaz aşkım vardı polonyalı Czerwionka'da yaşıyor bi an maziye döndüm. :)

Neyse, konuya gelelim. Bazı yerler kredi kartı ile taksit yapıyor fakat şöyle;

Sen bi kılıf alıyorsun, onlar kılıfı sana 2000 TL'ye satıyor olarak kredi kartından geçiyor ve telefonu yanında veriyorlar. Yani kredi kartında veya fişin faturasında kılıf almış olarak görünüyorsun fakat telefonu yanında almış bulunuyorsun. Ama her yer yapmıyor bunu biraz oraları araştırman gerekiyor.

Süper marketler örnegin carrefour taksit yapiyor.

Yada kurumsal gsm sirketleri vodafone,türkcell gibi onun disinda kartimda yok yinede taksit isterim dersen;

Evkur gibi avmler senet ile taksit yapar ama 3kurusluk telefonuda 5e satar.

Süper marketler örnegin carrefour taksit yapiyor.

Yada kurumsal gsm sirketleri vodafone,türkcell gibi onun disinda kartimda yok yinede taksit isterim dersen;

Evkur gibi avmler senet ile taksit yapar ama 3kurusluk telefonuda 5e satar.
ev
5e satsalar iyi 7-8e :D

Geri