Kaishakunin
Daimi Üye
Yeni bir dizi çıkmış The flash diye arrowdaki bi eleman oynuyo sanırsam arrowla birleşmiş bilim kurgu üst düzeyde Arrowun gerçekçiliğini biraz bozacak bana kalırsa iyimi oldu kötümü bilemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çıktımı ki nerden izledinHarika bir dizi olmuş,alt yazısız izledim harikaydı...
traileri sonuna kadar izle anlarsın arrowla beraber iş yapacaklarYan dizisi değil farklı bir dizi.Karakterin başlangıcı arrowda oldu o kadar.
çıktımı ki nerden izledin
çıktımı ki nerden izledin
traileri sonuna kadar izle anlarsın arrowla beraber iş yapacaklar
buldum izlemeye başladım inşallah dediğin gibi olur arrowun gerçekçiliğinin bozulmaması lazım
Pilot bölüm yapımcı şirketten onay alması için cwye gönderilmiş oradan sızmış.Dizi ekimde başlıyor.
----------
Arrowla beraber iş yapmayacaklar sen dizinin pilot bölümünü izle anlarsın.
buldum izlemeye başladım inşallah dediğin gibi olur arrowun gerçekçiliğinin bozulmaması lazım
Orası öylede en azından gerçeğe yakın uçan kaçan şimşek atan adamlar yokarrow dizisinin içinde değiş sadece yapımcısı aynı arada kesişmeler olur heralde ama arrow gibi kaliteli olur orda my name is oliver diye başlıyor bundada my name is barry allen diyor benzer iki dizi
----------
arrowun neresi gerçekçi oda bilim kurgu
Orası öylede en azından gerçeğe yakın uçan kaçan şimşek atan adamlar yok
farkettim felecity nin manitüsü gibi bişeydi
ama zaten flash karakteri arrowda doğuyor üstteki videoda 0:45-1:20 arası arrowdaki bir bölümde olması lazm
ama zaten flash karakteri arrowda doğuyor üstteki videoda 0:45-1:20 arası arrowdaki bir bölümde olması lazm
farkettim felecity nin manitüsü gibi bişeydi
Marvel dizi kuşağı falan mı yapıyolar artık film gibi yapmışlar