kova47
Daimi Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 12 Mar 2011
- Puanı
- 0
(SATILDI)TR#Gold 3#Full hero#15 rün page#59 skin
Diğer hesabıma geçeceğim için bu hesabı satıyorum.58k rp(yaklaşık) harcadım.Az skin var ama gerçekten güzel değerli skinler çoğu rare
Denizlide oturuyorum elden alacaklar için.Ziraat bankası havale yoluyla ücret işini halledebiliriz.Unutmayın 850 liralık bi harcama var bu hesapta ikonları çok değerli ayrıca çoğu oyuncuda olmayan ikonlar var.(Eskilerde olanlar)
İstenilen karşılık : Teklife göre vereceğim.Makul bi fiyata direk vermeyi düşünüyorum öyle yüksek bi ücret istemiyorum yani
[/URL][/IMG]
bu skinlere ek olarak robotik liss ve seri ok varus var.
rünleri
Aşağıda işaretlemiş olduğum ikon baya eskidir ve değerlidir.
buda genel bi görüntü
21 k ıp duruyor ve oynuyorum arada giriyorum hesaba
- - - Güncellendi - - -
güncel plat seride şuan hesap
- - - Güncellendi - - -
Hesap satılmıştır arkadaşlar alan arkadaşa hayırlı uğurlu olsun (20.8.216/14.09)
Diğer hesabıma geçeceğim için bu hesabı satıyorum.58k rp(yaklaşık) harcadım.Az skin var ama gerçekten güzel değerli skinler çoğu rare
Denizlide oturuyorum elden alacaklar için.Ziraat bankası havale yoluyla ücret işini halledebiliriz.Unutmayın 850 liralık bi harcama var bu hesapta ikonları çok değerli ayrıca çoğu oyuncuda olmayan ikonlar var.(Eskilerde olanlar)
İstenilen karşılık : Teklife göre vereceğim.Makul bi fiyata direk vermeyi düşünüyorum öyle yüksek bi ücret istemiyorum yani
bu skinlere ek olarak robotik liss ve seri ok varus var.
rünleri
Aşağıda işaretlemiş olduğum ikon baya eskidir ve değerlidir.
buda genel bi görüntü
21 k ıp duruyor ve oynuyorum arada giriyorum hesaba
- - - Güncellendi - - -
güncel plat seride şuan hesap
- - - Güncellendi - - -
Hesap satılmıştır arkadaşlar alan arkadaşa hayırlı uğurlu olsun (20.8.216/14.09)
Son düzenleme: