bu gün belki lig atlarım diye rank basladım daha günün ilk oyununda adc miz afk di ve feedleyip gitti terfi adaylığından düştüm ama benim suçum gibi adaylıktan düştüm böyle saçmalık olmas su lanet riot ekibine ss atsam da bakmıyorlar rankları umursamıyorlar kafayı yicem trde beyinsiz insan kaynıyor rank girip afk olan lar bu adam nasıl gümüşe gelmiş bide secim yaparken last pick olmasına rağmen adc dedi ve afk kaldı
buda oyun içinden
takımıma gelen adc ben küme 1 deyken kendisi 5 den takımıma geldi , rank oyuncusu az bu yüzden sistem altlardan takımıma attı bidahada girmem rank falan rp toplayıp easte arkadasların yanına !?
----------
arkadasşar kafamı dağıtmak ve sizinde görüşlerinizi almak için böyle konular açıyorum yanlış anlaşılmasın !?
buda oyun içinden
takımıma gelen adc ben küme 1 deyken kendisi 5 den takımıma geldi , rank oyuncusu az bu yüzden sistem altlardan takımıma attı bidahada girmem rank falan rp toplayıp easte arkadasların yanına !?
----------
arkadasşar kafamı dağıtmak ve sizinde görüşlerinizi almak için böyle konular açıyorum yanlış anlaşılmasın !?