Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çünkü bu yüzden
ben pick sırasında mid diyip lockladım onlarda hemen niye lockluyosun diyip inadına mid champları aldılar ama yinede yendik
yok la normal maçdı işte
Bak senin yaptıgını bana yaptıklarında kan beynime sıçrıyor. Bu dediğin ranked ise çok yanlış yaptığın. Önce bir durun oturup konuşun. Deki ben mid gitmek istiyorum, ama counterlamam gerek, supp veya jungle ne aliyim denir. Olmadı, ranked giriyorsan zaten her bölgede oynayabiliyor olman gerekiyor. Baktın adamlar embesil, direk lockin yapıyor hiç birşey demeden, sende git başka biryer ne farkedicek amacın eğlenmek değil mi !?
Hiiiiç olmadı arayol bulunur illaki hemen lockin yapınca size ödül vermiyorlar veya bonus bir hero açılmıyor. Bekleyin işte ....
da ben bir soru sordum
kuleye silenced atmayı denemediği sürece o da iyiTürkiye serverinde oynuyosan 5kişi giriceksin 4kişi bile girsen o kişi öyle bi cıvıtır ki aklın durur arkadaşların karakterleriyle bi iki maç atıyım diye girdiydim kuleye dönerek vurmaya çalışan garen vardı surrender çekip çıktım dahada girmedim
kuleye silenced atmayı denemediği sürece o da iyi
onu demiyorum la garen vardı takımda gitti q vurdu hpsi azdı zaten öldü dedim malmısın garen dediki of olmuyo yhaa buna silenced neden olmuyor dedi hemen sur çektik
Yanlız silence skilli turret hasar verebiliyor, gayet normal onunla vurması !?