Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tr de çok meşhurdur zaten çok severler vurup parçlamayı o yüzden gecen yanıma supp olarak draus aldılar sonrada yenildik
çok haklısın biri zamanında meta diye bir kavram ortaya atmış ver herkezde buna göre oynuyorBen o tür şeylere inanmıyorum artık. İyi oynadıktan sonra kimin nereye neyle gittiği önemli değil. Düşününce, Heimer Supp bile çok faydalı olabiliyor. Veya soraka mid. Veya fioara supp ile bota gitse vs...
geçen terfi maçımda adam support olarak teemo aldı botu dağılttık vallahi adam bana karışana veriyodu zehiri sonra ben dalıyodumçok haklısın biri zamanında meta diye bir kavram ortaya atmış ver herkezde buna göre oynuyor
geçen terfi maçımda adam support olarak teemo aldı botu dağılttık vallahi adam bana karışana veriyodu zehiri sonra ben dalıyodum
darius adc nin farmı çalsın adc kasamasın çok mantıklı
heimer yine iyi yada teemo heimerin stunu var ult ile makinaları güçlendirip slowluyo teemo desen zaten blind var karsı adc bitirir draus supp nedir abi ne yani kötümü oynuyorum?
----------
ayrıca bu dağılım mantıklı olduğu için böyle bu yüzden turnuvalarda böyle takım dağılımı yapılır ister uyun ister uymayın
----------
darius adc nin farmı çalsın adc kasamasın çok mantıklı
nasıl faydalı olabiliyor heimer turretleri farm çalar sırf w ve e için suplukmu dicez heiyeBen o tür şeylere inanmıyorum artık. İyi oynadıktan sonra kimin nereye neyle gittiği önemli değil. Düşününce, Heimer Supp bile çok faydalı olabiliyor. Veya soraka mid. Veya fioara supp ile bota gitse vs...
nasıl faydalı olabiliyor heimer turretleri farm çalar sırf w ve e için suplukmu dicez heiye