ibosivas58
Daimi Üye
Arkadaşlar merhaba 9 senelık ttnet kullanısı olarak 2014 yılında 16mbps e kadar hız 75 gb akk paketini kullanıyordum, 2 senelik sözleşmem bitti artık yeni bir pakete geçmenin zamanı geldi şimdi sizlere bir kaç sorum var.Bulundum bölge 35 mbps kadar destekliyormuş hiper net VDSL bende 24 mbps kadar 75 gb akk 70 tl geçirsem mi diye düşünüyorum VDSL farkını anlıyabilirmiyim adsl den hız olarak yoksa sadece bunlar cezbetmek için mi kullanan varsa tavsiyelerinizi acilinden bekliyorum yarına kadar bir pakete geçmem lazım tabi ayrıcı VDSL modemde temin etmem gerekiyor ki verdiklerini söylediler ücretsiz pek inandırıcı gelmedi
Bu arada oturduğım bina yeni yapıldı hemen yanımızdada yeni yapılan bina var o binaya ayı bi telefon hattı çektiler fiber değilde hiper için 100 mbps a kadar kaldırabiliyormuş bende bunu sordum benim binama bu hattan çekilicek mi diye onlarda hayır sizin tel hattınızın kaldırabileciğini söylediler ama ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem .
Bu arada oturduğım bina yeni yapıldı hemen yanımızdada yeni yapılan bina var o binaya ayı bi telefon hattı çektiler fiber değilde hiper için 100 mbps a kadar kaldırabiliyormuş bende bunu sordum benim binama bu hattan çekilicek mi diye onlarda hayır sizin tel hattınızın kaldırabileciğini söylediler ama ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem .
Son düzenleme: