[Tüccarlar Derneği] Özel Kemer Fırsatları & Viking-Ninja Aksesuarları
Hehehehe, bu çok eğlenceli olacak, dedi Sonya kendi kendine ve Ninja kıyafetini giydi. Rondo şehrini karanlık bastığında, çatıdan çatıya zıplayarak Nuri’nin evine ulaştı.
"Bora bana her şeyi anlattı. Tüccarlar Derneği’nde bulunan yeni eşyaların tümünü sen almışsın Nuri. Bunları senden geri almasını bilirim. Hehehehe..."
Nuri’nin evine ulaştığında etraf göz gözü görmeyecek kadar karanlıktı. Hiçbir yerde ışık yoktu. O kadar karanlıktı ki Sonya kendi ellerini bile göremiyordu. Fakat açık bir pencere bulmayı başardı ve Nuri’nin evine girdi. Ardından koridordaki büyük kapıya yöneldi.
"Hehehehe, vardım sayılır. Birkaç adım daha ve eşyalar benim olacak."
Birden açılan tüm ışıklar Sonya’nın gözünü aldı.
"Olduğun yerde kal hırsız!", diye bir adam bağırdı uzaktan. Adımları gittikçe yaklaşıyordu.
"Hahaha, Sonya’sın sen! Bora geleceğinden bahsetmişti!"
"Ne?! Bir Viking mi?! Hayır... Nuri! Ben.. Ben.. Ben buradan hemen kaçmalıyım!", dedi Sonya ve yere bir sis bombası attı.
Nuri sis bombasının etkisiyle görme yeteneğini kısa bir süre kaybetti ve Sonya ganimetsiz olarak da olsa kaçmayı başardı.
Nuri’nin evinden uzaklaşan Sonya seslendi: "Bir dahaki sefer hepsini alacağım! Beni duydun mu?! Hepsi benim olacak!!!"
Sonya eşyaları çalamadı! Tüccarlar Derneği, 21 Ağustos ile 24 Ağustos tarihleri arası şu fırsatları sunmaktadır:
Özel Kemer Sihirlendirme Seti + Rastgele yeni eşya - %40 İNDİRİMLİ
2x Özel Kemer Sihirlendirme Seti + Rastgele yeni eşya - %50 İNDİRİMLİ
Dericinin Yonca Kutusu
Ninja Kostümü Aksesuarları
Viking Kostümü Aksesuarları
Dericinin Yonca Kutusundan rastgele aşağıdaki eyşalardan birisini alabilirsiniz:
- 1x Özel Kemer Sihirlendirme Seti
- 2x Özel Kemer Sihirlendirme Seti
- 10x 3 günlük Özel Yaratık Çiftliği Bileti(takas edilemez)
- 10x 7 günlük Özel Yaratık Çiftliği Bileti(takas edilemez)
- 5x Enerji Tasarrufçusu
- 20x Çelik Hayat Fragmanı
- 20x Çelik Bakış Fragmanı
- 1x Riley'in Kemer Seti
Sevdiğiniz MMORPG Rappelz'de serüven dolu günler.
Hehehehe, bu çok eğlenceli olacak, dedi Sonya kendi kendine ve Ninja kıyafetini giydi. Rondo şehrini karanlık bastığında, çatıdan çatıya zıplayarak Nuri’nin evine ulaştı.
"Bora bana her şeyi anlattı. Tüccarlar Derneği’nde bulunan yeni eşyaların tümünü sen almışsın Nuri. Bunları senden geri almasını bilirim. Hehehehe..."
Nuri’nin evine ulaştığında etraf göz gözü görmeyecek kadar karanlıktı. Hiçbir yerde ışık yoktu. O kadar karanlıktı ki Sonya kendi ellerini bile göremiyordu. Fakat açık bir pencere bulmayı başardı ve Nuri’nin evine girdi. Ardından koridordaki büyük kapıya yöneldi.
"Hehehehe, vardım sayılır. Birkaç adım daha ve eşyalar benim olacak."
Birden açılan tüm ışıklar Sonya’nın gözünü aldı.
"Olduğun yerde kal hırsız!", diye bir adam bağırdı uzaktan. Adımları gittikçe yaklaşıyordu.
"Hahaha, Sonya’sın sen! Bora geleceğinden bahsetmişti!"
"Ne?! Bir Viking mi?! Hayır... Nuri! Ben.. Ben.. Ben buradan hemen kaçmalıyım!", dedi Sonya ve yere bir sis bombası attı.
Nuri sis bombasının etkisiyle görme yeteneğini kısa bir süre kaybetti ve Sonya ganimetsiz olarak da olsa kaçmayı başardı.
Nuri’nin evinden uzaklaşan Sonya seslendi: "Bir dahaki sefer hepsini alacağım! Beni duydun mu?! Hepsi benim olacak!!!"
Sonya eşyaları çalamadı! Tüccarlar Derneği, 21 Ağustos ile 24 Ağustos tarihleri arası şu fırsatları sunmaktadır:
Özel Kemer Sihirlendirme Seti + Rastgele yeni eşya - %40 İNDİRİMLİ
2x Özel Kemer Sihirlendirme Seti + Rastgele yeni eşya - %50 İNDİRİMLİ
Dericinin Yonca Kutusu
Ninja Kostümü Aksesuarları
Viking Kostümü Aksesuarları
Dericinin Yonca Kutusundan rastgele aşağıdaki eyşalardan birisini alabilirsiniz:
- 1x Özel Kemer Sihirlendirme Seti
- 2x Özel Kemer Sihirlendirme Seti
- 10x 3 günlük Özel Yaratık Çiftliği Bileti(takas edilemez)
- 10x 7 günlük Özel Yaratık Çiftliği Bileti(takas edilemez)
- 5x Enerji Tasarrufçusu
- 20x Çelik Hayat Fragmanı
- 20x Çelik Bakış Fragmanı
- 1x Riley'in Kemer Seti
Sevdiğiniz MMORPG Rappelz'de serüven dolu günler.