Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
''Fenerasyon'' yardım etmedi işte, ss i iyi bulmuşsun ama devamını izlesen hakem sow u işaret ediyor pozisyonun devamı ofsayt
ben yorumumun arkasındayım bu konuyu da böylelikle çöp edeceğimmaçtan sonra yorumcuları dinleyip yormunu kaldırmazsan sevinirim futboldan anlamadığını anlayacaksın
"Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmanın 20. dakikasında hakem Mete Kalkavan oldukça tartışmalı bir kararın altına imza attı.
ben yorumumun arkasındayım bu konuyu da böylelikle çöp edeceğim
"Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmanın 20. dakikasında hakem Mete Kalkavan oldukça tartışmalı bir kararın altına imza attı.
Sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında, meşin yuvarlak Webo'nun vuruşuyla filelere gitti ancak hakem Mete Kalkava, yardımcı hakem Emre İyisoy'un da uyarısıyla golü iptal etti.
Hakem verdiği kararın ardından saha içerisindeki ve yedek kulübesindeki Fenerbahçeli futbolcuların hakem Mete Kalkavan'a yoğun bir itirazı oldu.
Merkez Hakem Kurulu eski başkanı Bülent Yavuz ise, Mete Kalkavan'ın saymadığı golün ardından yaptığı yorumda Pierre Webo'nun attığı golün nizami olduğunu dile getirdi.
Öte yandan karşılaşmanın 65. dakikasında da yine Webo'nun attığı gol hakem Mete Kalkavan tarafından 'ofsayt' gerekçesiyle iptal edildi."
Kaynak İnönü'de iptal edilen o gol! - Fenerbahçe
hala arkasındaysan plaj futbolu felan izliyo olmalısın
----------
Geçen haftada kasımpaşa maçında weboya verilen yanlış penaltıdan sonra hakkımızda yapılan yorumlara bu maç cevap olmuştur atıp tutmak bedava.
sen şimdi ikinci ofsayt olan gole de itiraz edersin konu çöp arkadaş upla istediğin kadar sen
+ ilk pozisyon ofsayt değil zaten hakem pozisyonun devamına ofsayt verildi ben onu anlatmaya çalışıyorum. Ama sonuç olarak...
tamam bende bundan bahsediyorum ama adam hala ilk pozisyon ofsayt değildi golü webo attı diyor. Orda hakem 10 saniye sonra itirazlara sow u göstererek cevap veriyor.1.si Sow da Ofsaytta değildi fakat hakem Sow için iptal etti golü.Ha Sow ofsaytta olsaydı dokunsada dokunmasada iptal edilirdi gol aktif alandaydı çünkü.Fakat pozisyon tertemiz gol
Gelde bunu futboldan anlamayan arkadaşlara anlat1.si Sow da Ofsaytta değildi fakat hakem Sow için iptal etti golü.Ha Sow ofsaytta olsaydı dokunsada dokunmasada iptal edilirdi gol aktif alandaydı çünkü.Fakat pozisyon tertemiz gol
----------
Top ayaktan çıkarken hiza alınır.Devamının ofsayt olması gibi bir saçmalıkmı varmış
tamam bende bundan bahsediyorum ama adam hala ilk pozisyon ofsayt değildi golü webo attı diyor. Orda hakem 10 saniye sonra itirazlara sow u göstererek cevap veriyor.
tamam bende bundan bahsediyorum ama adam hala ilk pozisyon ofsayt değildi golü webo attı diyor. Orda hakem 10 saniye sonra itirazlara sow u göstererek cevap veriyor.
ben ofsayt yada ofsayt değilmi dedim yorumlara bi bak ? bulmuş bi yerden ss koymuş kendi çapında feneri savunuyor. 1.si bu işim sonu yok 2.cisi o resim değil itiraz edeceği yer 3-4 saniye sonrası ben bundan bahsediyorum
Yahu Sow ofsaytta değilki zaten.İsterse aktifin babası olsun hatta şutu o vursun.Ofsaytta değil sonuç olarak