Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerek jeopolitik gerek siyasi gerek ekonomik gerekse askeri durumumuz .. Herkezin sandığı gibi düşüşte olan bir ülke değil aksine hızla yükselen bir ülkeyiz
Fakat bunu yavaşlatanlar ve geriletmek için uğraşanlar var
Emin ol yok biz rahat uyurken sınıra zırhlı kaleler yapılıyor ve bilmediğimiz daha neler var dahada büyüyor ordumuz - ordumuzun gücü
ve Ordu için yapılanlardan haberimiz yok'ki olmamasıda normal gizli tutuluyor ve buda iyi birşey
Bordo Berelileri unuttun mu yoksa aldığın yerde yokmuydu :S
Onuda ekle umut , Dünyanın en iyi birimidir Bordo Bereliler
Vatanını korumaktan vazgeçmiş biri asker olsa ne olacak bir savaş olsa çatışma olsa kaçar veya saklanır .. Öyle askerimiz olup Türklüğümüz lekenecekse varsın olmasın bu kadarı da yeter bize..717,686' burası, 1000000 bulurdu paralı askerlik cıkmasaydı vatan görevinide para ile satın alır olduk artık
Vatanını korumaktan vazgeçmiş biri asker olsa ne olacak bir savaş olsa çatışma olsa kaçar veya saklanır .. Öyle askerimiz olup Türklüğümüz lekenecekse varsın olmasın bu kadarı da yeter bize..
Anormal bir durum demedim zaten evet normaldir ama üstte dediklerimin gerçekliğini değiştirmez.
Bedelli askerlik gayet normal bi durum ve her ülkenin bedelli askerliğe ihtiyacı vardır benim görüşümce
Anormal bir durum demedim zaten evet normaldir ama üstte dediklerimin gerçekliğini değiştirmez.
He evet orası öyle tabi.Hatta bana kalsa vicdani red olmalıdır.Zaten gönülden askerlik yapmak isteyen adam koşa koşa yine gider.İşi gücü olan askerliğe zaman ayırmanın anlamısz olduğunu düşünen gitmez.Zaten o adam gitsede nefret ederek işini yapıcaktırki haklıdır kimseyi zorla bir yere götürmek mantıklı değildir.Üstelik askerlik yapanları %50 side zaten ne için yapıyorki komutanlarının pazarını düzmeye alışverişini yapmaya.Ben kimseye gidipte hizmet etmek zorunda değilim.Savaş desek eskisi gibi cephe savaşımı var?Gidip dağda anlamsızca karşımdaki adama kurşun sıkmanın ondan kurşun yememin ne gibi bir mantığı varki?
buarada konuya siyasi içerikli postlar atmayınn lütfen
Ama o dağda ki adam kendi vatanının insanlarına kurşun sıkıyor. Bu durumda bir sorumluluğumuz olamaz mı?