Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadar Türk düşmanı varsa hepsinin bayramda anasının ellerinden öpeyim hemde şakur şukur
valla pek bişey anlamadım ama türk kürt diğer olmamış Türkiyede yaşıyosan türksün kökenin kürt laz çerkez v.b olsa bile laz kürt çerkez v.b kökenli türküm diyeceksin buranın ekmeğini yiyen herkes böyle demeli.
valla pek bişey anlamadım ama türk kürt diğer olmamış Türkiyede yaşıyosan türksün kökenin kürt laz çerkez v.b olsa bile laz kürt çerkez v.b kökenli türküm diyeceksin buranın ekmeğini yiyen herkes böyle demeli.
nesli çürük tek millet Türk'tür de ondan. eğer bu topraklarda yetişip kürt,çerkez,laz vesaire ben Türk değilim diyorsa ben onun 5 para etmez ciğerini ***** anladınız siz...
Zaten forumda bile var böyle insanlar örnek; Ersan tarihte saygınlık kazanmış Atamız dururken gidip teröristin babalarını (Lenin) örnek alması şaşılacak bir durum. Dedimya nesil çürük ileriye bakarsak yobaz bir millet yetişiyor. Bugün tarihini satan yarın vatanını satar. Türklüğü beğenmeyen s.ktr olur gider.
nesli çürük tek millet Türk'tür de ondan. eğer bu topraklarda yetişip kürt,çerkez,laz vesaire ben Türk değilim diyorsa ben onun 5 para etmez ciğerini ***** anladınız siz...
Zaten forumda bile var böyle insanlar örnek; Ersan tarihte saygınlık kazanmış Atamız dururken gidip teröristin babalarını (Lenin) örnek alması şaşılacak bir durum. Dedimya nesil çürük ileriye bakarsak yobaz bir millet yetişiyor. Bugün tarihini satan yarın vatanını satar. Türklüğü beğenmeyen s.ktr olur gider.
Sen adamı hasta etmeye gelmişsin , hasta olmadan kendin git en iyisi konuşmaya dilim varmıyor. Yobaz herif !
Saygı duymadığın sürece saygı duyulan biri olmazsın, anlayış göstermediğin sürece anyayışla karşılanmazsın. Çok önyargılı ve saldırgan konuşuyorsun. Ama empati kurmayı aklından bile geçirmiyorsun... Eeee ne de olsa ben Türküm burası Türkiye herkes ben Türküm demek zorunda gerisi umrumda değil siktirsin gitsin diyorsun...
Acaba bu düşünce tarzında yozlazmışlık ve sadistlik yok mu ?
Osmanlı döneminde yakalanan esir ve tutsaklara dinlerinde ve düşüncelerinde özgür oldukları söylenip bu konuda kendilerine hiç bir baskı yapılmazdı... Şuan ise herkes ben Türküm demek zorunda diyorsun, madem insanlara Mustafa Kemal'i ve geçmişimizi örnek almayı tembihliyorsun sen neden geçmişini ve atalarını unutup yozlaşmış duygularına ve hislerine kapılıyorsun ? Neden işine geldiği gibi konuşuyorsun ?
İnsanlık kişinin konuştuğu dille ile mi ölçülüyor yani ? Herşeyden önce biz İnsanız, ve Türküm demekten önce biz Müslümanız ve din kardeşleriyiz. İsteyen istediği dili konuşsun isteyen de kendisine istediği ismi taksın. Kürt desin Türk, Desin veya İngiliz desin hiç önemli değil. Bu ülkede bu ülkenin yasalarını çiğnemediğin sürece, yolsuzluk, kanunsuzluk yapmadığın sürece bence insanları bu denli sıkboğaz etmenin ille de ben Türküm dedirtmeye çalışmanın zorbalık ve barbarlık olduğunu düşünüyorum.
Bir tek senin yaşam hakkın yok, tüm insanların insanca yaşamaya hakkı vardır. Kimse ne dilini, ne de etnik kökenini seçmemiştir. Hepsi Allah tarafından bizlere verilmiştir. Allah beni ve seni Türk olarak yarattıysa onu da Kürt olarak yaratmış. Ne onun bizden bir üstünlüğü var ne de bizim ondan bir üstünlüğümüz var. Hepimiz madem müslümanız Allah'ın yarattığı kula kusuralar bulup onu dışlayıp kendimizi yüceltemeyiz, bu sapkınlıktır, bencilliktir ve isyandır!
Sakin Hakan, insanların bizim düşüncelerimize saygısı olmasa da biz herkesin düşüncesine saygılıyız.
'Türküm doğruyum çalışkanım.Sen bunu söyleyince, öbür taraftan da, Kürt kökenli bir Müslüman evladı, ya öyle mi, ben de Kürdüm, daha doğruyum, daha çalışkanım deme hakkı doğar.
Ne Mutlu Türküm diyene
Fazla söze gerek yok
----------
Yaşadığı ülke neresi ?
Ne mutlu iyilik yapan tüm insanlara.Neyse ben çıkıyorum tartışma bitti
----------
Terörün büyümesindeki en büyük sebep zaten senin şuan yaptığın gibi Kürtlere yapılan zorbalıklar,baskılar.O Kürdüm deyince yaşadığın yer neresi ? diye dayatırsan adamda kalkar özgür devlet kurmaya kalkmak için dağa çıkar.Kapitalizm yine silah satarak kazanan taraf çıkar.İnsanları insanlara kırdırtırlar.