Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olmazmı kardeşim ? adam fp karşıya dari aldırdı dedim napıyosun dedi noobmusun dariden korkuyosun solo benim merak etme dedi bende iyi hadi bakalım dedi irelia aldı işte maça başladık 5/0 ireliadan aldı sonra dedim irelia napıyosun ? dedi noob karakteri bu o yüzden oynuyor :/ maç sonu 25/2 skoru vardı adamınAllah beterinden saklasın diycemde beteride yok gibi
bu olay dün akşam olduysa ben o maçı izledim bitane irelia topta dariye 5/0 yaptırmıştı adamın nick bana benziyodu birde Mirage diye. Yeminle sihirdar adı değiştirmeyi düşündümolmazmı kardeşim ? adam fp karşıya dari aldırdı dedim napıyosun dedi noobmusun dariden korkuyosun solo benim merak etme dedi bende iyi hadi bakalım dedi irelia aldı işte maça başladık 5/0 ireliadan aldı sonra dedim irelia napıyosun ? dedi noob karakteri bu o yüzden oynuyor :/ maç sonu 25/2 skoru vardı adamın
hatırlamıyom la ama mirage değildi ama sonuç 25/2 gibi güzel bi rakamdıbu olay dün akşam olduysa ben o maçı izledim bitane irelia topta dariye 5/0 yaptırmıştı adamın nick bana benziyodu birde Mirage diye. Yeminle sihirdar adı değiştirmeyi düşündüm
birde bu dereceli maç işini nasıl yapıyorsun sen ben 30 lvl oluyorum bugün takımın falan varmı ? araştırma yapacağım da önce pat diye maçlara girmek istemiyorumbilmiyom valla nerf yemişti o vi felan al adam 100 adla başladı geçen ap bi champ gitse 2 skill koysa level 2 de yerdesin ama onada nerf gelir
takım yok işte girdim direk
birde bu dereceli maç işini nasıl yapıyorsun sen ben 30 lvl oluyorum bugün takımın falan varmı ? araştırma yapacağım da önce pat diye maçlara girmek istemiyorum
irelia yı mahvetmişler ya araştırdım da better nerf muhabbetini bile öğrendim. Bana oyun sonu şampiyonu lazım poopy fln diyorlartakım yok işte girdim direk
şu anda solo top un en güçlü şampiyoru ireliadır
ayrıca ad değilde taky kasarsan daha iyi olur zaten true dmg var
bide bu trde darius u banlama işte darius pickleme görüyorum çok saçma dariusu op olarak görmüyorum karsımdaki dariusu herzaman counterladım rankda
2.35% ban oranı var
Şahsen şu ana kadar karşıma hiç iyi jarvan oynayan gelmedi.
Ben irelia ile counterladığımı hatırlıyorum, kaldıki bunu çok rahat söyleyebilirim iyi bir darius karşısında hiç şansı yok irelia'nın. TR de iyi oynayan dari yok ama. Bilmeden cahilce banlıyorlar yapıcak birşey yok. Jarvan dariusdan daha tehlikeli bir hero ama değer veren yok !?
Şahsen şu ana kadar karşıma hiç iyi jarvan oynayan gelmedi.