XnCN
Banlanmış Üye
Beyler twit üzerinden pc kapatan bir program sizce kullanıslı olurmu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
diyelim bir yere gittin telefonunda sosyal medya paketi var evde pc açık birşeyler yapıyor(dosya down sro vb.) sen pc'nin eve gidene kadar açık kalmasını istemiyorsun telefonundan veya herhangi bir internet erişimi olan yerden twittere kapat yazıcaksın pc kapanıcakNasıl bir şey biraz daha açar mısın ?
diyelim bir yere gittin telefonunda sosyal medya paketi var evde pc açık birşeyler yapıyor(dosya down sro vb.) sen pc'nin eve gidene kadar açık kalmasını istemiyorsun telefonundan veya herhangi bir internet erişimi olan yerden twittere kapat yazıcaksın pc kapanıcak
Kullanışlı olur tabi
diyelim bir yere gittin telefonunda sosyal medya paketi var evde pc açık birşeyler yapıyor(dosya down sro vb.) sen pc'nin eve gidene kadar açık kalmasını istemiyorsun telefonundan veya herhangi bir internet erişimi olan yerden twittere kapat yazıcaksın pc kapanıcak
zaten öyle yapdım: )))Program için pek uğraşma
Basit bir webbrowser yap
Her sayfa yüklenişten sonra "bilgisayarımı kapat" yazısını arasın.Eğer bulursa bilgisayarı kapatır.
simdilik bir twitteri halledimde sonra onada bakarımEğer yapıcaksan facebook içinde yapabilirsin hem ben pek twitter a girmiyorum benim için facebook olsa çok güzel olur. (Gerçi ben facebook'a da girmiyorum ki)
evet fakat benim yapdıgım biraz daha basitAslında team wieverda sabit şifre özelliğini biliyorsanız onunla istediğiniz yerden bilgisayarınıza bağlanıp hertürlü işlemi yapabilirsiniz.
Tabi telefonunuz akıllı cihaz olmalı.
Çoğu indirme programının bu özelliği mevcut ama olaya indirme vb yönünden bakmazsak güzel olabilir
bunu düşünücem güzel olabilir.[sonraki versiyona ekleyebilirim]İllaki twiitter şartmı benim herhangi bir sosyal medyaya uyelıgım yok.
Bunu bir web sayfasından yapabilirsek ne kadar iyi olur ve eminim ki o sayfanın hitide yuksek olur belki maddi gelir de getirir.
yapılabilir [sonraki versiyona ekleyebilirim]Torrent bilgisi ekleyebilmen mümkün mü , örnek olarak torrentin resmini çekip kendi hesabıma resim olarak gönderecek ? En azından %kaç onu öğrensem yeter.
Can sıkıntısı herhaldeŞuana kadar yapdıklarım
twitter giriş
program arayüz değiştirmek
kullanıcı giriş çıkış pw kaydetme
basit grafik sistemi
pc kapatma
dil seçenekleri
ve hata giderme sistemi(bazen twitter açık kalıyor bunu engellemek için bir sistem yazdım)