Arkadaşlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum . 19 yaşımdayım. liseyi 2013te bitirdim . 2 yıllık boktan bir bölüme yerleştim. 2. sınıfa geçtiğimde devam etmedim . yıl sonunda ise üniversite sınavına yabancı dilden girdim (LYS-5) İngilizce Öğretmeni olmak amacı ile . ancak puan kötü geldi . Adanada yaşıyorum ve adanadan ayrılmakta istemiyorum . Adanada 2 okul var 1i özel 1i devlet devlet olanı sıkı bir çalışma ile bile kazanamayacağımı biliyorum . yüksek bayagı . herneyse . önümde özel bir üniversite var puanım yetmiyor suanda oraya . bu okulun adı ÇAĞ ÜNİV. sonuç olarak önümde 2 seçenek var .
1: düzenli bi tempoyla programla çalışıp seneye ÇAĞ ÜNİV'i burslu kazanmak..
2: daha fazla vakit kaybetmeden bu ay direkt kıbrısı tercih edip orada okumak.
benim fikrim . burada olmak burada okumak cazip geliyor ama bunun içinde 1 sene daha çalışmak ve zaman kaybetmek zor ve dezavantaj gibi geliyor.
kıbrıs konusunda ise . 5 yıl ülkemden uzak olmak . altımdaki arabadan olmak . evimden olmak rahatlıgımdan olmak . + kıbrısın dezavantajlarının olması beni bu 2. secenekten sogutuyor. ama sonucta kendimi atmış olacagım bi sekilde okula kararsızım işte bi yandan yoruldum bi yandan istiyorum bu şeyi lütfen fikirlerinizi esirgemeyin önemliler benim için . her insan benim göremediğim bi noktaya değinebilir belki
ÜŞENMEYİP OKUYAN ARKADASLARIN GOZUNE-GONLUNE SAGLIK
1: düzenli bi tempoyla programla çalışıp seneye ÇAĞ ÜNİV'i burslu kazanmak..
2: daha fazla vakit kaybetmeden bu ay direkt kıbrısı tercih edip orada okumak.
benim fikrim . burada olmak burada okumak cazip geliyor ama bunun içinde 1 sene daha çalışmak ve zaman kaybetmek zor ve dezavantaj gibi geliyor.
kıbrıs konusunda ise . 5 yıl ülkemden uzak olmak . altımdaki arabadan olmak . evimden olmak rahatlıgımdan olmak . + kıbrısın dezavantajlarının olması beni bu 2. secenekten sogutuyor. ama sonucta kendimi atmış olacagım bi sekilde okula kararsızım işte bi yandan yoruldum bi yandan istiyorum bu şeyi lütfen fikirlerinizi esirgemeyin önemliler benim için . her insan benim göremediğim bi noktaya değinebilir belki
ÜŞENMEYİP OKUYAN ARKADASLARIN GOZUNE-GONLUNE SAGLIK
Son düzenleme: