Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne alakası var ki ?Çinlilerin bu kadar güzel şarkı söyleyebileceklerini hiç sanmıyordum doğrusu.
Bende bilmiyorum ama öyle sanıyordum
Ne alakası var ki ?
Lanet olası ön yargılar.Bende bilmiyorum ama öyle sanıyordum
Bence hala güzel şarkı söyliyemiyorlarÇinlilerin bu kadar güzel şarkı söyleyebileceklerini hiç sanmıyordum doğrusu.
Aynen ya.Bu arada Albert Einstein'ın bir sözü aklıma geldi “Önyargıları parçalamak, atomu parçalamaktan zordur…”
Lanet olası ön yargılar.
Bende onu söyleyecektimde aklıma gelmedi.Aynen ya.Bu arada Albert Einstein'ın bir sözü aklıma geldi “Önyargıları parçalamak, atomu parçalamaktan zordur…”
Arada jürilere süper küfür etti ama.
Bende çalmıyor profiline girince bişey ? eklentisi falan mı var
---------------------------------------
silverlight lazımmış buldum tamam
Abi profiline girdim eski avatarını gördüm o daha güzeldi yavPc de Silverlight yüklü olması gerekir yoksa çalmaz.
ümit abi geçen yıl paylaştığın bir şarkı vardı adını vs hatırlamıyorum ama söyleyen bayanın sesi süperdi klibinin başında hafif kel genç biri sokakta kıyafet satıyordu bu sırada yapılı bir kız ile tanışıyordu mağazadan alış veriş falan yapıyolardı kız evde hıyarla güzellik maskesimidir nedir onu yapıyordu bizim genç korkuyordu vs sonlarında doğru bir birine giren 2 tane oyuncak ayı vardı onu hatırlıyormusun hatırlıyorsan youtube linkini koymanı bekliyorum
ps:bu dediklerimden bir şeyler hatırlayacağını sanmıyorum ama denemekten zarar gelmez
denemekten zarar gelmez dedim leynÜmit abi daha dün ne yediğini hatırlamaz Bir sene öncekini nasıl hatırlayacak