Reira
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 19 May 2013
- Puanı
- 0
Merhaba Ümit abi sana bunu ö.m. olarak atmayı isterdim, fakat hiçbir cevap yazmadan direk banlıyorsun. Hele şu son attığınız ban ile proxy'den bile üye olamamaya başladım. Neyse konumuza gelelim ben ne yaptım? Black Pearl'da fikirlerimi paylaşmak yerine dayattım suçluyum ve özürde diledim. Ama söylediklerime inanmasam bu kadar kendimi yıpratmazdım. Bana ip ban attın sebep Aynı şeyleri tekrarladığım için, post kastığım, multi hesap açtığım için. Bunlar ip ban sebebi mi? Neyse buda umrumda değil, ortada bir suçlu arıyorsak o benim, başkasının serverina bu kadar önem verdiğim için hata bende. Şunu bilki bunları yaparken hiçbir art niyetim yoktu. Sinirlendiğin mesele senden ''ip limit niye var, bir açıklama istiyorum'' diyeyse gerçekten çok üzücü. Aman ha ne bu hesabı banlayın nede Ümit abi gelene kadar konuyu taşıyın zar zor hesap açıyorum zaten. Anlamıyorum ki niye banlıyosunuz ya en azından bir bp oyuncusu olarak bana şu ip limit meselesini anlatın, verdiğim fikirlerin mantıksızlığını belirtin. Niye böyle yapıyorsunuz? Beğenmiyorsan oynama demeyin beğenmesem zaten burada olmazdım. Bi anlatın oyuna ne gibi etkisi olacak ip limitin zaten anlatsanız ağzımı açmayacaktım ne var proxy ile çok basit çoklu çar açmak... Yazıyorum ama ne okuyacaksın nede cevap yazacaksın... ( Yeterince sıkı bi ban attınız dahada atmanın lüzumu yok, sadece ben maxigame'den foruma dahi girmememi istenecek ne yaptım? ) Ben sürekli aynı şeyleri tekrar ettiğim için bir kez daha bütün forumdan özür diliyorum.