Inception
Aileden
güzellik olarak gerçekten üstün ırk olarak sayılabilir neden sizce böyleler sizin favori ırkınız ney:
bir foto
bir foto
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç sanmıyorum her ırkta güzel-çirkin kızlar var. Sen sanıyor musun ki o ırktaki bütün kızlar güzel ? Sen sadece o ırktan göz önünde bulunanları görüyorsun normal olarak göz önünde bulunanlar da güzel oluyor. Daha güzel Türk kızları olduğuna eminim.
Tabi istisnalar var Hintiler felan resmen hepsi çirkin
O hintli fotoğraflarını ersan'a her ırkta güzel kızlar olduğunu göstermek için attım güzel dersin demezsin orası ayrı. Yazdığın cümle kendi içinde çelişiyor. "çok farklı ve güzeller tartışması bile olmaz. " "attığın fotolar kötü bana göre Sana göre farklı bir düşüncenin tartışmasının olmaması gibi bir durum yok. Herkesin görüşü farklı senin koyduğun fotoğraftaki kız da itici "bana göre" anlında kılları var burnu fazla büyük yüzü fazla uzun vs..genel olarak iskandinav ırkları uzun boylu sarışın buz mavisi gözler açık tenli bilinir norveç danimarka ve isveç bu ırktandır ben genele bakarım Türk kızları göre gerçekden çok farklı ve güzeller tartışması bile olmaz hintli attığın fotolar kötü koreli kızda öyle bana göre
Gidip Afrika'daki kızlarla İngiltere'deki kızları karşılaştırırsan tabi öyle olacak çünkü Afrika'daki zavallı insanlar giyecek elbiseyi zor buluyorlar gidip bide saçıyla suratıylamı uğraşacak ama İngiltere öylemi giyim kuşam derdi yok yüzüne 500 kilo boyayıda sürüyo al sana kız...Gidipte manken fotosu atarsanız her ırktan güzel kız çıkar tabi .Genelleme çok yanlış ama çoğunluk olarak tabi bazı ülkelerdeki güzel kız sayısı diğer ülkelere göre fazla .
ersan inan yetkim olsa ilk seni banlarım hiç bir şeyi beğenmeyen bir sen varsın şu forumdaGidipte manken fotosu atarsanız her ırktan güzel kız çıkar tabi .Genelleme çok yanlış ama çoğunluk olarak tabi bazı ülkelerdeki güzel kız sayısı diğer ülkelere göre fazla .