Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıza aşık olman abazalıktan kaynaklanıyor Her gördüğün temiz yüzlü kıza aşık oluyorsun
Sizde her gördüğünüz kıza aşık oluyonuz
Göz zevkin yok olmuş mümin.bana ilk defa oldu ayrıca bana asyalı kızlardan daha güzel geldi
Göz zevkin yok olmuş mümin.
Buda mı gol değil be ?! Bu arada isteyen kullanabilir imza olarak.ben hala alışamadım bu asyalılara nedense görünce bende hiç bir etki yapmıyor bön bön bakıp geçiyorum sadece
geisha sevmiyorum birader
Buda mı gol değil be ?! Bu arada isteyen kullanabilir imza olarak.
Bu böcek yiyenlerle bu kızı karsılastırıyonuz yaa pes :/
Benim için de çok güzel olduğu söylenemez ama çok şekerler
Mağarada mı yaşıyorsun ?!Bu böcek yiyenlerle bu kızı karsılastırıyonuz yaa pes :/
Monitörle sevişmek üzereyken elektrikler gitti
Kimsenin zevklerini yargılamıyorum kesinlikle ama güzel sıfatını kullananların çoğu gerçek anlamda kullanmıyor zaten. Aşırı sempatik ve şirinler, bu yadsınamaz bir gerçek, ama güzellik farklı bir kavram ve bence çoğu güzel değil. Ama benim açımdan sempatiklik ve şirinlik, çoğu kişinin umursadığı seksi vücut hatlarından daha önemli ^^
Benim için de çok güzel olduğu söylenemez ama çok şekerler
Mesela tekrar değinicek olursak bu konuya, kız güzel değil videodaki. Ama değişik bir çekiciliği var, çok tatlı oluyor kafasına "hiç bir bilgim yok" der gibi salladığında. Mimiklerine ve tatlılıgına hasta oluyor cogu kişi.