Keep Calm Party On
Daimi Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 17 Ağu 2013
- Puanı
- 4
arkadaşlar bir kaç gün önce bir gece evde büyük bir gürültü duydum böyle hışırtıyla karışık değişik bir sesti boğuk boğuk derinden geliyodu sanki bir kuyunun içindeymişim gibi uyanıktım ve vücudumu oynatamıyodum yüz üstü yatıyodum fakat sanki uçuyomuşum gibi tuhaf ve çok kötü bir histi bu öyle gevşemiştim kendimi kasamıyodum bile 20 25 saniye kadar böyle devam etti korkudan gözümden yaş geldiğini hatırlıyorum tabiki kalkar kalkmaz doktora gittim uyku felci tanısı koydular merak edip araştırdığımda yine aylar önce uraşıpda başaramadığım astral seyahat zımbırtısı olduğu söylentilerine ulaştım forumlarda bu felç esnasında doğrudan astral seyahat yaptığını söyleyenlerle dolu tek yapmam gerekenin bu durum esnasında korkmadan kendimi en rahat hissedebildiğim hale gelmek kısa süre sonra kendi bedenini görebiliyomuşuz bu his o zaman beni çok korkutmuştu fakat ayıldığımda tekrar tekrar yaşamak istedim ama bir sonuç alamadım kendi arzumlada denedim ama bir türlü olmadı derken dün gece bu durum tekrar başıma geldi fakat bu seferki gerçekten çok uzun sürdü ve ilk seferdeki gibi korku ve kasılma hissetmedim sanki ölüymüşüm gibi geldi ayaklarımın yukarıya doğru kalktığını hissettim ve anında büyük bir titreme ve üşüme geldi uyandıktan sonra gerçekten elim ayağım buz gibiydi ve titriyodum korkudan değildi neden olduğunu gerçekten anlamadım arkadaşlar trolleme yada başka bişey yapmıyorum samimiyetinize inandığım için yazdım bu olanları yaşamasam başka birinin bu konuyu açtığını düşünsen bende inanmazdım fakat amacım sizi inandırmak değil sadece kafamda bir kaç soru var bu işi çevrenizde kolaylıkla yapan veya kendisi yapan varsa astral seyahatin vücuda zararı var mı herhangibir kötü yanı falan ayrıntılı doğru bilgiyi burdan alabilceğimi biliyorum yardımcı olursanız çok sevinirim zira aynaya baktığımda suratım resmen bembeyazdı vücudum buz gibi ve titriyodu o an korkmadım fakat kalktıktan sonra banyoya gittim kalbim küt küt çarpıyodu.