XxBLeacHxX
Banlanmış Üye
[video=youtube;Vp5YdmoxyXU]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Vp5YdmoxyXU[/video]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o zaman bu yazıyı kim yazdı ?Gülmekten bayıldım bu saatte şimdi kim ambulans çağırcak?
Heh ayıldım, abim kendisini benim yerime koyup yazmış.o zaman bu yazıyı kim yazdı ?
abin okul okumadımı ? gülmekten bayıldım yazmış yani bunu senin yazmış olman lazım ?Heh ayıldım, abim yazdı.
Bu yazılarını yazmadan düzenleme yaptım tekrar oku.abin okul okumadımı ? gülmekten bayıldım yazmış yani bunu senin yazmış olman lazım ?
ama benim editlerimde öyle gözükmüyor dolayısıylaBu yazılarını yazmadan düzenleme yaptım tekrar oku.
Bu gifleri bulman kolay bir iş değil o yüzden seni tebrik ediyorum:alkis:hsml:ama benim editlerimde öyle gözükmüyor dolayısıyla
senin için olmayabilir benim için kolaydıBu gifleri bulman kolay bir iş değil o yüzden seni tebrik ediyorum:alkis:hsml:
senin için olmayabilir benim için kolaydı
Dean Winchester ı karıştırma bu işe canerama benim editlerimde öyle gözükmüyor dolayısıyla