EviLDream
Daimi Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 1 Ocak 2010
- Puanı
- 1
Arkadaşlar veli izin dilekçesinin işlevi doktor raporu ile tamamen aynı mı yani veli dilekçesiyle sınavlardan muaf olunabilir mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar veli izin dilekçesinin işlevi doktor raporu ile tamamen aynı mı yani veli dilekçesiyle sınavlardan muaf olunabilir mi ?
Son sınıfta okuyorum bende malum lys yaklaştı geçen haftadan itibaren veli izni yazdım okul sonuna kadar sınavlara girmiyırum rahat olabilirsinArkadaşlar veli izin dilekçesinin işlevi doktor raporu ile tamamen aynı mı yani veli dilekçesiyle sınavlardan muaf olunabilir mi ?
Nereye olamıyorsun? Veli izin dilekçesi dediğimiz olay sana tanınan 25 günlük bir özürlü devamsızlık hakkı.Hayır olamazsın
Bizim okulda sınava almıyorlar çünkü bu yönetimi okuldan kaçıp suistimal ettiğimizden sınavlarda doktor raporu istiyorlar çünkü cidden sınavlardan da kaçan var.
Ben veli dilekçesi verdim. Şuanda Matematik ve Edebiyat G yani 0 Bizim okulda sınava almıyorlar.
Nereye olamıyorsun? Veli izin dilekçesi dediğimiz olay sana tanınan 25 günlük bir özürlü devamsızlık hakkı.
Bu dilekçe nedir?
Özürsüz devamsızlık hakkını 20 günden 10 güne çektikleri için böyle bir altarnatif sunma gereği duydular.
Kaç gün hakkımız var?
25 gün.
25 gün dolduktan sonra ne yapacağız?
İster rapor al, istersen özürsüz devamsızlığa yazılsın.
Sınavlardan muaf olunur mu?
Bal gibi de olunur, tasa ettiğin şeye bak ya.
Nasıl yazılır?
Örnek(A4 kağıdına yazacaksın, aynı dilekçe şeklinde);
Adres: xxxxxx xxxxx xxxx xxxx
Fethiye Turizm Otelcilik ve Ticaret Meslek Lisesi Müdürlüğüne
Velisi bulunduğum TML 12/C sınıfında bulunan 32 numaralı Hakan Karakaya'nın 26/5/2014 tarihinde cenaze, zorunlu seyahat (hastalık dışında istediğin bütün mazeretleri yazabilirsin. Hastalık falan yazarsan rapor isterler.) nedeni ile izinli sayılmasını arz ederim.
Telefon : xxx xxx xx xxVeli İsim SoyisimTarihİmzaBaşka bir sorun olursa gel sor. 4 ay okul idaresinde staj yaptım.
#####################
Ya seve seve yada farklı bir türde alıcak ya öyle birşey mi var? Söyle veline gitsin hakkını arasın. Resmi evrağı hiçe saymak nedir?
##################### (TEMSİLİ DEVAMSIZLIK TABLOSU - %100 BANA AİTTİR )
Sana gidipte "(M)uaf" yazmazlar zaten (G)irmedi yazarlar. Heyet raporu değil ki bu anasını satayım komple seni muaf yazsınlar.Bizde olay şöyle çalışıyo izin dilekçen olur sınava girmezsin başka gün girersin olur.Ama toplamdada 3 sınavdan oluşan derslerde 2 sınava girdin veli dilekçesiyle seneyi kapatamıyosun rapor lazım sınav haftasında
Neydi senin mazeret? Sığır mı kemirdiydin, keçi mi s**tiydin?Ey gidi geçen sene çakmıştım heyet raporunu paşalar gibi
Yok benim mazeret normal bir sebepti de iyi fikirmiş senin tip müsait yardır alırsın bence bu sebeple
Neydi senin mazeret? Sığır mı kemirdiydin, keçi mi s**tiydin?
Yok benim mazeret normal bir sebepti de iyi fikirmiş senin tip müsait yardır alırsın bence bu sebeple