HuanPa
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 3 Haz 2013
- Puanı
- 65
Dün akşam böyle bir konu vardı şimdi aradım bulamadım kapanmış herhalde,neden güme gitti?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eğer bu sitede reklamı olmayan online bir oyunsa yeniden ban yiceksin gibime geliyor
Ahahahah .Eğer bu sitede reklamı olmayan online bir oyunsa yeniden ban yiceksin gibime geliyor
torbacının numarasını istiyorumEğer bu sitede reklamı olmayan online bir oyunsa yeniden ban yiceksin gibime geliyor
Morfin yedikten sonra ameliyattan kaçmış.Eğer bu sitede reklamı olmayan online bir oyunsa yeniden ban yiceksin gibime geliyor
Ne diyon lan değişik sesli güldümEğer bu sitede reklamı olmayan online bir oyunsa yeniden ban yiceksin gibime geliyor
Başlamadım,başlamayı düşünüyorum fakat sağlam oyun mu? birde nasıl onu bilmiyorum dün konu vardı kaldırmışlar işte yetkililer onca konu var gereksiz kaldırmazlar en gerekli konulardan birisi olanı kaldırırlarBen yeni başladım , sende yeni başladıysan birlikde takılabiliriz.Eger yeni başlamadıysan yardımını bekliyorum
Tanrı seni kutsasınEğer bu sitede reklamı olmayan online bir oyunsa yeniden ban yiceksin gibime geliyor
Başlamadım,başlamayı düşünüyorum fakat sağlam oyun mu? birde nasıl onu bilmiyorum dün konu vardı kaldırmışlar işte yetkililer onca konu var gereksiz kaldırmazlar en gerekli konulardan birisi olanı kaldırırlar
Evet beğendim de kilitlemişsin sanırım,bu arada oyuna anca haftaya p.tesi başlayabilirim gibi o zamana kadar sen oyunu çözersen ben geldiğimde yardımcı olursun banaKonuyu ben açtıydım çok mu beğendin ? :grin
Evet beğendim de kilitlemişsin sanırım,bu arada oyuna anca haftaya p.tesi başlayabilirim gibi o zamana kadar sen oyunu çözersen ben geldiğimde yardımcı olursun bana
Ben oyunun amacını soracaktım savaş,party,lonca guild ne bileyim böyle sistemler mevcut mu? yani en yüksek seviyeye ulaştıktan sonra yapılacak bir şeyler var mı?
Oyunun pek bir şeyi yok ama özelden sorarsın takıldığın yerde elimden geldiğince yardımcı olurum...
Ben oyunun amacını soracaktım savaş,party,lonca guild ne bileyim böyle sistemler mevcut mu? yani en yüksek seviyeye ulaştıktan sonra yapılacak bir şeyler var mı?
Çok eğlenceli ve zevkli bir oyuna benziyor en kısa sürede başlayacağım inşallah
Sıradan mmorpg. Party-Guild sistemi mevcut.
Burada yüksek levellerin pvpsi var