sizce Nasıl Bir Araba Beyler az Araştırdım herkez memnun Gibi Gözüküyor
"Volkswagen Scirocco 1.4 TSi White Edition"
2009 veya 2011-2012 Modelleri Sadece
2009 veya 2011-2012 Modelleri Sadece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uçar gider.
Yalnız R modelini tavsiye ederim.
250 beygir. Bu aracı uçurur.R Modelleri Biraz Daha Pahallı Ama 2.0 Motor Gayet iyi bence yani paranın hakkı veriyor gibi
250 beygir. Bu aracı uçurur.
Fakat okadar paramız elbette yokAynen hoş bir araba Konfor + Seri Güzel Bir Araba
Fakat okadar paramız elbette yok
Bu modeli al derim ben tam genç işi
Aldır valla en iyisini yaparsınAldıracam bu arabadan Birtane zaten şimdi seçiyorum askerden hayırlısıyla geleyim alacam Pederin Arabasına binmekten sıkıldım
Aldır valla en iyisini yaparsın
R yi değilde bende bu seriyi dedim. 220 beygir diyor buda galiba?R Serisi Degil de Bu çok hoşuma gitti Sende Bak Bir : Volkswagen Scirocco 1.4 TSi Sportline 2009 Model 47.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 134927196
R yi değilde bende bu seriyi dedim. 220 beygir diyor buda galiba?
1.4tsi 220hp yazmış açıklamaya
Kerim maddi gelirini bilemiyorum ancak aracı almak sorun değil binebilmek sorun.Tam dolu beyaz bir Scirocco güzel durur.
Ama Ww'nin parçaları sağlam olduğu için her zaman pahalı olmuştur özellikle modelli bir ww'nin parçaları çok daha pahalı oluyor.
Sargı beziyle Scirocco dikiz aynası tutturdugumuzu bilirim, 700tl istemişlerdi.Konfor olarakta şahane bir konforu yok jantlar ne kadar büyürse,konfor o kadar azalır.
R32 golf tavsiye ederim ikiside alınacak arabalar.
zevk meselesi golfden vazgeçemiyorum
R32 70 80 binden aşağı yok
Volkswagen Golf 2.0 GTi 2008 Model 52.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 139640739
al ömürlük bin :ent
Dedimya zevk meselesi içine hangisi siniyorsa onu al 200hp üzerini almanı tavsiye ederim.Walla alim maddiyatın önemi yok askerden sonra almayı planlıyorum bu arabayı ama kararsız kaldım Çok Hoş duruyor + WW lerin Konfor Konusunda 1 Numaralar
Ya Bu :Volkswagen Scirocco 1.4 TSi Sportline 2009 Model 47.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 134927196
Yada 2011 Model Örnek : Volkswagen Scirocco 1.4 TSi Sportline 2011 Model 56.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 138360934
----------
Golf Seviyorum aslında ama Scirocco daha çok hoşuma gitti genede kararsız kaldım
Dedimya zevk meselesi içine hangisi siniyorsa onu al 200hp üzerini almanı tavsiye ederim.
Kardesim beyaz iyidir hemde rötüşleme kolay olur.
Ayrica bende 2.0 oneririm motor kucuk olup beygir yukselince abandiginda daha cok yakiyor sehir icinde dur kalk fazla yakiyor kasayi kaldirirken zorlaniyor zaten turbolu oda yakiti arttiricak olmusken 2.0 olsun inanmasi zor belki ama 2.0 ile daha az yakit tuketirsin hemde +performans alirsin
Ayrica mumkun mertebe orjinal jantlari olsun sonradan atilmis 18" 19" yada vs alma ebat buyudukce yanak kuculucek konfor azalicak ve en onemlisi en ufak cukurda lastik meme yapicak,patlak yirtik hepsine cozum var ama memeye yok mecbur yeni lastik alicaksin,ve tanesi 300tl yi geciyor.
Lastige cozum yok bende olmaz deme bu senlik veya arabalik bir durum degil tamamen yollarimiz ile alakali kardesim.