Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
net user "xperian" 123456
Bilgisayarrı komut istemi ile güvenli modda başlat. (açılışta f8 e bas)
CMD ekranına
- net user "kullanıcıadı" 123456 yaz.
- kullanıcı adı yazan yere şifrelediğin kullaınıcının tam adını yaz. şifresi 123456 olur.
- pc ye reset at. şifre kısmına 123456 yaz oturumunu aç
[UYARI]Tırnakları kaldırma. Yani komutta tırnaklarda olacak. Mesela şifrelediğin kullanıcının adı xperian ise. komut şöyle olmalı
Bu komutla xperian kullanıcısının şifresi 123456 olur[/UYARI]Kod:net user "xperian" 123456
başlat cmd yaz çıkar
Önüme cmd ekrani felan cikniyor hakan.
Daha dogrusu cmd ekrani ne fotografini atsana bi .d
İşletim sistemini bios ta tutan bilgisayarı ilk kez duyuyorum. Bios pilinin işlevi, biosta kayıtlı olan bilgileri güncellemektir. Pil biterse; güncelleme durur. En basitinden saat ve tarih. Bios pilini çıkarında işletim sisteminde bulunan giriş şifresi sıfırlanmaz. En azından ben öyle biliyorum ve denedim. Herhangi bir değişiklik olmadı. Benim verdiğim komutlar ile açabilirsin dedim Necati'ye yapamamış. F8 tuşuna bastıktan sonra Komut İstemi ile Güvenli Mod bölümüne tıklayacaksın. Ardından karşına direkt olarak cmd.exe gelecek zaten. Verdiğim komutları yazacaksın.Kasanın bios pilini çıkar geri tak ben öyle yapıyordum
[COLOR=#008000]net user [/COLOR][COLOR=#a52a2a]"pureLove" [/COLOR][COLOR=#ff0000]123456[/COLOR]
Senin dediğin programı bilgisayarcıda staj yaparken kullanıyorduk, bir ara cd yi taktık şifreyi vs. kaldırdık bir de ne görelim? Bilgisayarın içinde ki herşey ama herşey silinmiş. O elcomsoft ne yaptığını bilmiyor. Açık ve net konuşuyorum.Bro dediğim yöntem kesin.Tak cdyi uygula şifreyi değiştir kaldır. Uğraşma cmd ile
Adam bilgisayara giriş yapamıyor? Başlata basıp nasıl cmd yazsın?başlat cmd yaz çıkar
başlat cmd yaz çıkar
İşletim sistemini bios ta tutan bilgisayarı ilk kez duyuyorum. Bios pilinin işlevi, biosta kayıtlı olan bilgileri güncellemektir. Pil biterse; güncelleme durur. En basitinden saat ve tarih. Bios pilini çıkarında işletim sisteminde bulunan giriş şifresi sıfırlanmaz. En azından ben öyle biliyorum ve denedim. Herhangi bir değişiklik olmadı. Benim verdiğim komutlar ile açabilirsin dedim Necati'ye yapamamış. F8 tuşuna bastıktan sonra Komut İstemi ile Güvenli Mod bölümüne tıklayacaksın. Ardından karşına direkt olarak cmd.exe gelecek zaten. Verdiğim komutları yazacaksın.
Örnek;
ardından bilgisayarı tekrar kapat ve aç. Şifreni yukarıda verdiğim komut ile yapmış olacaksın. Ve sorunsuz gireceksin. Daha sonra kullanıcı işlemlerinden şifreni tekrar değiştirirsin.Kod:[COLOR=#008000]net user [/COLOR][COLOR=#a52a2a]"pureLove" [/COLOR][COLOR=#ff0000]123456[/COLOR]
Senin dediğin programı bilgisayarcıda staj yaparken kullanıyorduk, bir ara cd yi taktık şifreyi vs. kaldırdık bir de ne görelim? Bilgisayarın içinde ki herşey ama herşey silinmiş. O elcomsoft ne yaptığını bilmiyor. Açık ve net konuşuyorum.
Adam bilgisayara giriş yapamıyor? Başlata basıp nasıl cmd yazsın?