BurakYogun
Aileden
Merhaba Maxigame Ailesi, Silkroad'da sıkılıp yeni bir oyun arayışına girdim. wow denk geldi karşıma oynayan var mı forumumuz da beraber oynayalım istiyorum. Şimdilik started versionum var alışırsam devamını alacağım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Wow da oynayamazsın benden demesi. Silkroadın grafikleri güzel, bir çok Silkroad oyuncusu grafikleri mükemmel olan oyunlarda oynamayı seçer, Archeage Online oyununa bak derim bilgisayar alayım kendime çok iyi, kesinlikle ve kesinlikle bir daha Silkroad oyununun suratına bakarsam namerdim. Neyse bak derim ona, wow bende denedimde kaç senelik oyun, sevmedim.
Ben oynuyorum, arkadaşlarla oynuyoruz hatta. İstersen bize katılabilirsin. Ayrıca gelmiş geçmiş en iyi grafiklere World of Warcraft sahiptir.
Tamam olur inşaALLAH 14 saattir uyanığım bayağı bir kestirmem lazım gelince katılırım. Oyun hakkında zerre bilgim yok çünkü ilk kez oynuyorum onu söyleyeyim
Ben oynuyorum, arkadaşlarla oynuyoruz hatta. İstersen bize katılabilirsin. Ayrıca gelmiş geçmiş en iyi grafiklere World of Warcraft sahiptir.
Archeage ye bak derim, Wowun grafikleri Silkroaddan kötü be neresi iyi
WoW efsanedir ya, ben üzerine ne gelirse gelsin daha iyisini tanımam. Gelmiş geçmiş en iyi grafikler olarak anacağım sonuna kadar Böyle de bir sapığım
WoW efsanedir, Silkroad alternatifi oyun bulabileceğini sanmıyorum, bulsan bile o kadar skill, detay, vs. herşeyi ile mükemmel tasanlanmış.
Neverwinter - Bir bak buna.
WoW efsanedir, Silkroad alternatifi oyun bulabileceğini sanmıyorum, bulsan bile o kadar skill, detay, vs. herşeyi ile mükemmel tasanlanmış.
Neverwinter - Bir bak buna.
Grafik konusunda öznel yorumun var ama gerçekçi olmak gerek Grafikler dediğim gibi Silkroad'dan kat ve kat kötü, Metin2 den bir tık üstü o derece, öznel bir yorum değil bu genel düşünce bu yönde oyuna bakanlar için. Gel gelelim sana göre "Gelmiş geçmiş en iyi grafik" diyorsun ama"grafik" kelimesini at oradan, "içerik" falan ekle onun yerine, bence daha doğru olur, yanlış mıyım ?
WoW efsanedir ya, ben üzerine ne gelirse gelsin daha iyisini tanımam. Gelmiş geçmiş en iyi grafikler olarak anacağım sonuna kadar Böyle de bir sapığım
Grafik konusunda öznel yorumun var ama gerçekçi olmak gerek Grafikler dediğim gibi Silkroad'dan kat ve kat kötü, Metin2 den bir tık üstü o derece, öznel bir yorum değil bu genel düşünce bu yönde oyuna bakanlar için. Gel gelelim sana göre "Gelmiş geçmiş en iyi grafik" diyorsun ama"grafik" kelimesini at oradan, "içerik" falan ekle onun yerine, bence daha doğru olur, yanlış mıyım ?
İkimizde World of Warcraft'tan bahsetmiyoruz sanırım?
Tam üstüne ayak basıyoruz