WTT & WTS League of Legends Account Eu West 3x Victorius Skin (Elise,Maokai,Morgana)
Eu West serverinde 30 level Sezon 2 başlangıcında açtığım hesabım satılıktır Gold çerçeveli şuan ise Silver 1 liginde.
65 Champ 31 Skin 3 Rün Sayfası
Türkiye sunucusunda oynamaya başlayacağım için hesabı satıyorum fiyatı 120 TL Veya RP kodu ile takaslıktır. ( TR de hesabım var takas yapalım falan yazmasın kimse Adminler veya uzun süredir tanımadığım insanlarla takas yapmıyorum daha önce yaptım ve chargeback ile geri alındı benden karşı tarafın takasladığı hesap. )
Ödeme yöntemi olarak, aracı siteleri kullanabiliriz.
İletişim: 551 129 19 09 Whatsapp üzerinden ulaşabilirsiniz.
- - - Güncellendi - - -
Konu silinebilir.
Eu West serverinde 30 level Sezon 2 başlangıcında açtığım hesabım satılıktır Gold çerçeveli şuan ise Silver 1 liginde.
65 Champ 31 Skin 3 Rün Sayfası
Bandit & Sürpriz Parti Fiddle, Riot / Aether Wing Kayle , Bandit Sivir,Masguaera Evelynn, Gangster Twitch, Hot Rod Corki, Goddes Karma,Officer Caitlyn, Victorius Mao & Elise & Morgana, Sewn Chaos Orianna, Cryocore Brand, Aristocrat Vayne,HeadHunter Nidalee, DragonSlayer Pantheon, SpellThief Lux, Popstar Ahri, Pool Party Graves, Artrics Ops Varus, Scienist Ziggs, Prime Time- Soulreaver - Gladiatör Draven, Arcade Hecarim, Striker Lucian
Türkiye sunucusunda oynamaya başlayacağım için hesabı satıyorum fiyatı 120 TL Veya RP kodu ile takaslıktır. ( TR de hesabım var takas yapalım falan yazmasın kimse Adminler veya uzun süredir tanımadığım insanlarla takas yapmıyorum daha önce yaptım ve chargeback ile geri alındı benden karşı tarafın takasladığı hesap. )
Ödeme yöntemi olarak, aracı siteleri kullanabiliriz.
İletişim: 551 129 19 09 Whatsapp üzerinden ulaşabilirsiniz.
- - - Güncellendi - - -
Konu silinebilir.
Son düzenleme: