Muhabir
Daimi Üye
Adı Soyadı : Eray Keşbek
Yaşadığı Şehir : İzmir
Memleket : Mersin
Meslek : Öğrenci
Tuttuğu Takım : Galatasaray
Burcu Oğlak
Hobileriniz : Futbol oynamak - Bilgisayarda takılmak - Sinemaya gitmek
Fobileriniz : Böcekler
Forumdaki İlk Nick'i : Silkroadmax zamanından beri takılırım ama kimseyle fazla sohbetim yok eski nickim Ekesbk di sanırım
Silkroad İle Tanışması :Ben 6.Sınıfa giderken dayım oynuyordu onun sayesinde başladım
MaxiGame'i hangi amaç ile kullanıyorsunuz ? :bişeler öğrenmek - eğlenmek
Nickinizi Nasıl Buldunuz ? : İsmimdeki harfleri değiştirdim falan bu çıktı ortaya başınada x koydum
Forumda ve Oyunlarda sizi kızdıran başlıca 3 kusurlu hareketi yazabilirmisiniz ? : Gereğinden fazla küfür - Dolandırıcılık - Kendini yüksek gören kişiler
Hangi Spor dalı ile uğraşıyorsunuz ve neden o spor dalını seçtin ? : Futbol nedenini bende bilmiyorum küçüklükten beri hep sevmişimdir
Herhangi bir ünlünün hayatını yaşamak isteseydiniz bu ünlü kim olurdu ve neden? : C.Ronaldo - Para , karizma , kızlar
Ne tür müzik dinlersiniz , en sevdiğiniz müzik'in ismi nedir ? :Tür farketmez benim için ama Gripin - Bir Cevabım varmı çok iyi gerçekten
Seyahat etmeyi severmisiniz , seyahat ettiğiniz yerler neresidir ? : Pek sevmem ama tatillerde Mersine seyahat ederim
Hayatınızda en çok gitmek,görmek istediğiniz yer neresidir ? : Paris e gitmeyi gerçekten isterim
MaxiGame'de çalışan yönetimdeki kişiler hakkında yorumlarınız nelerdir?
Deepblue :Ümit abiyle özel konuşmam olmadı ama forumla gerçekten ilgileniyor ve insanlara çok yardım ediyor.
Terk-i Diyar : Kahraman abi biraz sert ama cana yakın geliyor bana
Antibiotic : Konuşmuşluğum yok fazla ama forum için değerli birisi
Intensify : Valla iyi bi kardeşimiz kendisini fazla tanımıyorum ama yorumları çok hoşuma gidiyor
Eternity : Kendisini pek fazla görmedim forumda sanırım denk gelmedik
Yemek yapmayı biliyormusunuz ? : Biraz
En sevdiğiniz renk ? : Mavi
En sevdiğiniz film ? : LOTR Serisi
En sevdiğiniz kitap ve yazar ? : Yeni okuduğum Dan Brown - Cehennem
En sevdiğiniz özelliğiniz nedir ? :Okadar dikkatli düşünmemiştim ama arkadaşlarım ağır başlı olduğumu söylüyor sanırım bu
Yaptığınız en büyük çılgınlık ? : Arkadaşlarla beraber hocaları tuvalete kilitlemiştik sanırım o
Şu an ruhunun olmak istediği yer ? :Aklıma bişe gelmedi
Hayatta en çok kıymet verdiğin insan ? : Annem
Hayvan besliyor musunuz ? : Hayır
Karşı cinste hoşlandığın tip ? : Esmer
Benzetildiğiniz biri var mı ? : Kaleci Neuer
Aşk herşeyi affeder mi sizce ? : Hayır
Gelecek planlarınızı anlatırmısınız ? : iyi bir üniversite kazanmak öncelikli planlarımda.
Arkadaşlarınız ve Ailenizle iletişiminiz nasıldır ? : Kimseyle tartışmam kolay kolay ilişkilerim iyidir.
Örnek aldığınız kimse varmıdır ? : Şuanlık yok
Bankadaki tüm paranı hiç acımadan harcayacağın dükkan ? : D&R
Hangi mevsimi seversin ? :Yaz
En sevdiğin dondurma ? : Magnum - Beyaz
Röportaj Sistemi hakkındaki yorumlarınız nelerdir ? :Üyelerin birbirleri hakkında bişeler öğrenmeleri açısından güzel bişe bence.