Muhabir
Daimi Üye
Adı Soyadı : Beyazıt Bestami Ongan
Yaşadığı Şehir : Ankara
Memleket : İskenderun
Meslek : Lise Mezunu, Pazarcı, Üniversite hazırlık modu
Tuttuğu Takım : BEŞİKTAŞ
Burcu: Terazi
Hobileriniz : Şiir yazmak, müzik dinlemek, sigara ve kahve ikilisi.
Fobileriniz : Karşımda limon yenmesi
Forumdaki İlk Nick'i : XxBLeacHxX
Silkroad İle Tanışması : Orta okulda okulu asmıştım arkadaşım oynuyordu izledim bende girdim bir daha çıkamadım.
MaxiGame'i hangi amaç ile kullanıyorsunuz ? : Siber ailemle birlikte olmak için.
Nickinizi Nasıl Buldunuz ? : Anime karakterleri içerisinde en çok sevdiğim karakterdir.
Forumda ve Oyunlarda sizi kızdıran başlıca 3 kusurlu hareketi yazabilirmisiniz ? : Küfür, ukalalık ve kendini bilmezlik
Hangi Spor dalı ile uğraşıyorsunuz ve neden o spor dalını seçtin ? : Taekwon-do, çok şişmandım zayıflamak için gittim sonra bir yaşam tarzı haline geldi.
Herhangi bir ünlünün hayatını yaşamak isteseydiniz bu ünlü kim olurdu ve neden? : Can Yücel'in hayatını yaşamak istedim.
Ne tür müzik dinlersiniz , en sevdiğiniz müzik'in ismi nedir ? : Genedel slov ve arabesk severim. E Angara bebesiyiz birazda oyun havası.
Seyahat etmeyi severmisiniz , seyahat ettiğiniz yerler neresidir ? : Fazla sevmem açıkcası. Sadece İstanbul'a gittim.
Hayatınızda en çok gitmek,görmek istediğiniz yer neresidir ? : Kanada-Toronto
MaxiGame'de çalışan yönetimdeki kişiler hakkında yorumlarınız nelerdir?
Deepblue : Sevdiğim bir abimdir. Sadece sanalda kalmayıp çayını içtiğim ve her zaman sevgi ve saygı ile andığım bir abimdir.
Terk-i Diyar : Yeri geldi mi tehlikeli ama bir o kadarda yufka yürekli, eğlenceli bir abimdir.
Antibiotic :
Intensify : Biricik kardeşim, forumda kendime en yakın bulduğum kişilerden birisi.
Eternity :
Yemek yapmayı biliyormusunuz ? : En son çay demlediğim de hepimiz zehirlenmiştik. Mangal ve et yemeklerini çok güzel yaparım ama.
En sevdiğiniz renk ? : Siyah ve Beyaz. Bir de sevdiğim saç rengi olan Sarı.
En sevdiğiniz film ? : Film izlemem.
En sevdiğiniz kitap ve yazar ? : Bedirhan Gökçe, Can Yücel başta olmak üzere bütün şairler.
En sevdiğiniz özelliğiniz nedir ? : Sinirliyimdir ama bir o kadar da sevecenimdir. 1 insana kardeşim ve sevdiğim dediysem her zaman arkasında olurum.
Yaptığınız en büyük çılgınlık ? : Aşık olmak.
Şu an ruhunun olmak istediği yer ? : Sevdiğimin yanı.
Hayatta en çok kıymet verdiğin insan ? : Ecem
Hayvan besliyor musunuz ? : Kendimi saymazsam hayır.
Karşı cinste hoşlandığın tip ? : Adam olsun, delikanlı olsun her şekilde yanımda olsun bir de Beşiktaşlı olsun canım ona feda olsun.
Benzetildiğiniz biri var mı ? : Selçuk Balcı.
Aşk herşeyi affeder mi sizce ? : İhanet hariç her şeyi affeder.
Gelecek planlarınızı anlatırmısınız ? : İçinde sevdiğim olan her şey.
Arkadaşlarınız ve Ailenizle iletişiminiz nasıldır ? : Ailemle arkadaş, arkadaşlarımla ailem gibi içli dışlıyızdır.
Örnek aldığınız kimse varmıdır ? : Babam.
Bankadaki tüm paranı hiç acımadan harcayacağın dükkan ? : Bankada param yok ki.
Hangi mevsimi seversin ? : Kış.
En sevdiğin dondurma ? : Soğuk olanları severim.
Röportaj Sistemi hakkındaki yorumlarınız nelerdir ? : Çokta iyi olmuş, çokta güzel olmuş. Samimi bir ortam oluşmasını ve herkesin birbirini daha iyi tanımasını sağlayan hoş bir sistem bence.