DeePBLaCK
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 7 Tem 2010
- Puanı
- 6
Evet beyler tamamen ingilizcemi geliştirmek amaçlı olmakla beraber yabancı kızlarla nereden sohbet edebilirim bildiğiniz site var mı ? Kamera yok omegle vs. demeyin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
omegle deme bana omegle deme meraklı değilim öyle ŞEYlereOmegle
omeglenin text bölümünden konusabilirsin
Kamera yokChatroulette
Domuz eti yedikler için daha hızlı büyüyorlar.
Ya beyler elalemin 15 yaşındaki kızı benden daha büyük gösteriyor anlamadım bu işi ben
Ekliyorum seni skypetan erkekler doğru düzgün muhabbet etse ederim durmadan küfür ediyo namussuzlar dalga geçiyorlar bide düzgün yazamayıncaDomuz eti yedikler için daha hızlı büyüyorlar.
Ayrıca ingilizceni geliştirmek istiyorsan öncelikle kız-erkek ayrımı yapmamalısın sonuçta amacın ingilizceni geliştirmek kız peşinde koşmak değil o yüzden o kadar önemli değil ayrıca sıfırdan başlıyorsan bazı mmorpg oyunlarda yabancı kişiler ile konuşarak geliştirebilirsin ki benim temelim öyle oluşmuştu ayrıca ileride veya şu anda olabilir hem sesli hem yazılı konuşmak istersen (görüntü yok) livemocha(reklam girerse editlersiniz) diye bir site var oradan yüzlerce ülkeden binlerce kişi ile iletişim kurabilirsin hem sadece ingilizce de yok bütün diller var çincesinden tut ispanyolcasına kadar v.b. kolay gelsin istersen ben de yardımcı olabilirim rikoudusage -> skype adresim
OMEGLE falan bahsetmeyin adama saçmalıktan başka bişey değil