Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ciddi olamazsınO bezeleri ameliyat ile alıyorlar diye biliyorum.
Bir konu açmışsın, bir soru sormuşsun. Efendi gibi cevap veriyoruz yine de yaranamıyoruz arkadaş ya. Kolay gelsin birader sana. Bezenin üstüne okunmuş pirinç koy geçer.
Ciddi olamazsın
Lan Hakan ben Kağan. Ciddi olamazsın derken dalga amaçlı değildi şaşırdım ondan dedim mal mısın
Bir konu açmışsın, bir soru sormuşsun. Efendi gibi cevap veriyoruz yine de yaranamıyoruz arkadaş ya. Kolay gelsin birader sana. Bezenin üstüne okunmuş pirinç koy geçer.
Ya sivilce gibi ama ucu yok ne kadar sıkarsan sık patlamıyo. Daha önce toplu iğne ile ucunu delerek içini boşaltmıştım ancak şimdi olmuyo sadece kan çıkıyo umarım bilen birisi vardır.Bizim arkadaşın burnunda vardı öyle bir şey 2 yöntemi varmış galiba ya yakarak alıyorlarmış ya dondurup düşmesini bekliyorlarmış. Aynısı göz için geçerli midir bilemem gerçi.
Ya sivilce gibi ama ucu yok ne kadar sıkarsan sık patlamıyo. Daha önce toplu iğne ile ucunu delerek içini boşaltmıştım ancak şimdi olmuyo sadece kan çıkıyo umarım bilen birisi vardır.
Aynen öyle yapcam mustafa mıydı isimBenim arkadaşımda da vardı, gözünün alt kısmında. O da senin yaptığın gibi patlatmıştı sanırım iğne ile ama daha sonra çıkmadı onda. Sen en iyisi git bir doktora görün, en sağlıklı bilgiyi o vericek sonuçta
Aynen öyle yapcam mustafa mıydı isim
Oyundan Thyke, RAX )Evet, öyleydi.Sen kimdin xd
Çıkaramadım ondan soruyorum, sen beni biliyosan mutlaka tanışmışızdır
Oyundan Thyke, RAX )