Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu aşağılara gidiyordu yalnız kalma diye yazayım dedim. :beer
Çünkü forumun %90'ı bu haldeKonu yalnızlık olunca kimse ilgilenmiyor
Bana göre mutlu olmak için kimseye ihtiyacımız yok bilgisayar hariç.
Bunu derken şu söz aklıma geldi. 'Bu kadar insan yalnızken neden bu kadar insan yalnız'
Arkadaş derken kız arkadaşmı normal miVar yanında duracak bir arkadaşa ihtiyacın oluyor bazen
Arkadaş derken kız arkadaşmı normal mi
Bu kadar insan yalnızken neden bu kadar insan yalnız'
Kız arkadaşı s.et valla stajdayken bunu anladım Bana göre sevgili kafa ...mekten başka bir şey değil2side DDD
Kız arkadaşı s.et valla stajdayken bunu anladım Bana göre sevgili kafa ...mekten başka bir şey değil
Yok be ne bileyim arkadaşlarınla sıkıntı yaşarsın yanında olmasını isteyeceğin kişi o olur yanında ağlayıp gülebileceğin kişi o olur vs. vs. [/QUOTE
bence yanlış düşünüyorsun dostlar,arkadaşlar,kankalar hepsi sevgiliden önce gelir bana göre öyle ama sanada öyle demekki
Katılıyorum, dost sevgiliden önce gelmelidir bencede. Tamam sevgili belli bir zaman yanında oluyor ama dost her zaman yanında. Evlendikten sonra zaten herşey değişir.Yok be ne bileyim arkadaşlarınla sıkıntı yaşarsın yanında olmasını isteyeceğin kişi o olur yanında ağlayıp gülebileceğin kişi o olur vs. vs. [/QUOTE
bence yanlış düşünüyorsun dostlar,arkadaşlar,kankalar hepsi sevgiliden önce gelir bana göre öyle ama sanada öyle demekki
Normalde öyle düşünmezdim belki ama stajdayken fikirlerim değişiyorKatılıyorum, dost sevgiliden önce gelmelidir bencede. Tamam sevgili belli bir zaman yanında oluyor ama dost her zaman yanında. Evlendikten sonra zaten herşey değişir.