• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Yanıma ''ERKEK'' oturtmam !!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Surya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne yapıcak sanki adam ona harbiden garip insanlar var

Teyze artık erkeklerden nasıl korkmuşsa yanına gelmesini bile istemiyor hiçbirtanesinin

hqdefault.jpg

Şöyle birileri karşıma çıkmaz ki ağzının payını vereyim.

KasVaaa'nın dediği gibi bu tarz kişiler olduğu sürece bir adım dahi atamayız.

boş metrobüse biner ? Ulan ne zaman boş geliyor şu lanet ulaşım aracı ? Zincirlikuyudan 34z binerken kaç kişi gördüm, ittirme kakılmadan dolayı, otobüsün altında kalıyordu !

ve ayrıca şu lafa biri çıkıp terbiyesizce konuşmuş derse bu kadınla aynıdır. böyle kadına böyle laf söylersin! ( o beyni basmışsa eğer)

"Genç bir şey olsan diyeceğim ki kendini sakınıyorsun"

aslında bu kadına böyle bir an lazım;

metrobus-rar.jpg

adam fena kapak etmiş ama hea gençsin muhabbetini harika oturtmuş

dh forumundan çalınan bir konu yine alıştık devam maxigame :D

1 bu arkadaş senin gibi bir üye görevli değil bu konuda rehber değil
2 herhangi bir haber sitesi takip edersen veya bu konunun adını google a yazdığın zaman çoğu sitede olduğunu görürsün
3 senin bu dh dediğin yerdeki adamlarda kendilerinin çektiği bir video değildir bir yerde izleyip beğenip oraya açmıştırlar

Bi kere ilkokulda öğretmen sıraları u yapmıştı bende o gün gelmemiştim.Sonraki gün gittim baktım sıralar değişik benim arkadaşlar gel buraya otur dedi bende yok ora dar dedim.Zaten hani sınıfta 3-4 popüler çocuk olur ya iste onlar bizdik.Neyse hoca geldi dedi mikail niye ayaktasın dedim yer yok.Ordan kızlar çağırdı beni zehra ve şifa ortalarına çağırdı oraya gittim oturdum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri